16 VALSER: Hesselberg Maskin skal levere 16 Bomag-valser til Veidekke Industri.
16 VALSER: Hesselberg Maskin skal levere 16 Bomag-valser til Veidekke Industri.

Veidekke «hamstrer» Bomag-valser

Hesselberg Maskin AS fikk nylig i havn en stor avtale med leveranse av 16 Bomag-valser til Veidekke Industri.

Publisert Sist oppdatert

Veidekke sendte ut en forespørsel på tandemvalser i september i år, og etter måneder med forhandling var det Hesselberg Maskin som trakk det lengste strået på leveranse av hele 16 Bomag-valser. Kontrakten har verdi på 6,6 millioner kroner, og maskinene skal leveres i 2018-sesongen.

Odd Enger, salgssjef for Bomag og Veekmas i Hesselberg Maskin har hatt Veidekke som kunde i en årrekke. I en pressemelding skriver Hesselberg at samarbeidet har vært preget av god dialog og jevnt salg over mange år. Hesselberg påpeker at Veidekke har hatt tilsvarende maskiner i sin maskinpark og vet at maskinene har lang levetid og lite vedlikehold.

Erfaring med Bomag

- Vi tror at deres tidligere erfaring med Bomag har spilt en sentral rolle i disse forhandlingene. Veidekke har like stort fokus på levetidskostnaden som på innkjøpskostnaden. Våre Bomag-valser er de beste på markedet og holder jevnt lave driftskostnader. Det er viktig for alle entreprenører at det ikke blir for mange reparasjoner etter fire-fem år. Da blir det en dyr maskin å eie, sier Enger i en kommentar.

Videre skriver Hesselberg at Veidekke har strenge HMS-krav til blant annet førermiljø, og har stort fokus på gode arbeidsforhold for sine førere.

Hyggelig på Veidekke-anlegg

- Her vet vi også at Bomag leverer gode løsninger. Vi er veldig fornøyde med Veidekke som kunde, og samarbeidet fungerer veldig godt. Våre servicegutter sier det alltid er hyggelig å komme ut til en Veidekke-avdeling, og vi ser frem til et langt og godt samarbeid fremover, sier Odd Enger.

Ordren på 16 tandemvalser fra Bomag skal fordeles over hele landet, fra Larvik i sør til Alta i Nord.

Disse maskinene skal leveres i 2018:

2 stk BW 90 SC5,

4 stk BW 100 AD5,

3 stk BW 120 AD5,

3 stk BW 138 AD5,

2 stk BW 154 AP 4i AM m/ Asfalt manager

1 stk BW 174 AP 4i AM m/ Asfalt manager

1 stk BW 206 AD5 AM m/ Asfalt manager

PS: Én av maskinene leveres med GPS

Powered by Labrador CMS