På bildet (f.v.): Senior prosjektleder Henning Aarnes i Posten, distriktsleder Aage Tengs i Veidekke, eiendomsdirektør Edvard Nervik i Posten og prosjektleder Egil I. Høeg i Norske Stålbygg.

Skal bygge for Posten og Bring

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag å bygge nok et logistikksenter for Posten og Bring, denne gang på Vagle i Sandnes.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Logistikksenter Stavanger blir en del av Postens landsdekkende terminalnettverk for brev-, pakke- og godshåndtering. Prosjektet i Stavanger er totalt på 15.000 kvadratmeter og består av godshall, postterminal og administrasjon. Dette er det tredje logistikksenteret Veidekke bygger for Posten og Bring, de to første ligger i Trondheim og Narvik.

Kontrakten er en totalentreprise verdt 167 millioner kroner.

- Dette prosjektet skal vi gjennomføre i arbeidsfellesskap med Norske Stålbygg AS i Sandefjord som har solid kompetanse på denne type bygg. Erfaringsoverføring internt i Veidekke fra tidligere leveranser til Posten Norge har vært viktig for oss i tilbudsprosessen, og dette viser hvordan vi kan løse oppgaver på tvers i Veidekkekonsernet, sier distriktsleder Aage Tengs i Veidekke Entreprenør.

- Vi er både stolte og glade for den tilliten Posten Norge har vist Veidekke ved å tildele kontrakten til oss. Det at Posten for tredje gang velger Veidekke som leverandør for å bygge en av sine nye terminaler er en tillitserklæring som vi er meget takknemlige for, sier daglig leder Terje Kaasa Larsen i Veidekkes datterselskap Norske Stålbygg.

Byggearbeidene starter opp i desember 2017, og det hele skal være ferdigstilt til starten av mars 2019.

Powered by Labrador CMS