Case' beltegraver CX750D er nå i Brubakkens maskinporteflje.

Brubakken AS er ny Case-importør

Nå blir det to importører og full landsdekning for kunder av Case-maskiner i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

CNH Industrial har valgt Brubakken AS som importør av alle produkter fra Case Construction Equipment i Sør- og Midt-Norge.

Kontrakt er signert og Brubakken skal være importør og stå for salg og service av maskinene i sine områder i Norge.

- Vi er glade for å annonsere at vi er enige om en ny og spennende avtale som trår i kraft umiddelbart, sier Andrea Rapali, Case Business Director for de nordiske landene og Benelux-landene.

De siste brikkene i et nytt forhandlernettverk er nå er ferd med å falle på plass.

- Det nye partnerskapet gir oss fordeler på salg og service av våre Case Construction-maskiner. Brubakken er gode på ettermarkedsoppgaver. Jeg er sikker på at Case-kunder vil få førsteklasses service, sier Rapali.

Det er som kjent mange Case og CNHI-maskiner i Norge fra før. Den nye importøren skal ta over service-funksjonen for disse maskinene i Sør- og Midt-Norge.

Over 60 servicebiler

Brubakken er kjent for sine trucker og materialhånderings-maskiner, og selskapet har hovedkontor i Porsgrunn i Telemark. De har ti lokale serviceavdelinger og over 60 servicebiler.

Produktspekteret fra Case Construction Equipment spenner fra lysutstyr til store anleggsmaskiner, inkludert dozere, gravemaskiner og hjullastere.

- Vårt oppdrag er å bygge videre på en sterk merkevare og yte perfect service. Vi er glade for utnevnelsen og har store forventninger til Case-produktene som nå er lagt til i vår portefølje, sier Magnus Terje Vold, adm. direktør i Brubakken AS.

- Case har en sterk merkehistore og imponerende salg globalt. I Norge er Case-maskiner godt kjent for sin pålitelighet og styrke, og vi ser frem til å betjene både nye og gamle Case-kunder.

Dagenborg fortsetter i nord

I Nord-Norge fortsetter Dagenborg Maskin AS å importere Case-maskiner og betjene sine kunder, slik de har gjort i 36 år, opplyser Case i en pressemelding.

- Det er veldig bra for våre Case-kunder i Norge at det full landsdekning igjen med salg og service, sier Reidar Dagenborg, grunnlegger og eier av Dagenborg Maskin AS.

- Vi ønsker Brubakken velkommen som Case-importør i Norge.

Powered by Labrador CMS