Det norske Case Rodeo-laget. Fra venstre: Vidar Tellefsen (Tellefsen AS), Jan Schikora (Anleggsdrift AS) og Jan Rune Pedersen (Tellefsen AS).

Nordmenn på Case Rodeo i Paris

Brubakken AS reiste til Paris med norske deltakere til Case' årlige mesterskap.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

I oktober dro Case-leverandør Brubakken ifølge med kunder til Paris for å være med på Case Rodeo.

Kundene som representerte Norge i den internasjonale finalen var Vidar Tellefsen og Jan Rune Pedersen fra Tellefsen AS og Jan Schikora fra Anleggsdrift AS.

Case Rodeo er et arrangement som utfordrer operatører fra hele Europa, Afrika og Midtøsten til å demonstrere sine ferdigheter og konkurrere om å delta i den internasjonale finalen på Case Customer Center i Paris.

Her konkurrerer deltakerne i actionfylte konkurranser og om tittelen Case Rodeo Champion. Førstepremien er en uforglemmelig reiseopplevelse med innsikt i Case-fasiliteter og forhandlere over hele verden.

Bilde fra konkurranse-delen under Case Rodeo 2018 i Paris.

Første i 2007

Bilde fra konkurranse-delen under Case Rodeo 2018 i Paris.

Case Rodeo startet i 2007, da merket feiret sitt 50-årsjubileet for sin traktorgraverproduksjon, og i 2010 organiserte Case den første europeiske Rodeo.

Case utviklet sitt Rodeo-mesterskap for å gi operatørene muligheten til å kjøre maskinene. Deltakerne får testet de nyeste Case-modellene som «presser dem til grensene for maskinenes evner og demonstrerer den ekstraordinære allsidigheten og kontrollerbarheten av Case-utstyr», ifølge Case.

Hjem for å trene

Danmark har gjort det bra i den internasjonale finalen flere ganger, men denne gang var det Italia som gikk helt til topps og kunne heve troféet.

Dessverre klarte ikke Norge å få pallplassering, men den norske gjengen lover å komme sterkere tilbake og Brubakken vil legge teamet som skal representere Norge neste gang i hard trening før den store finalen som er i 2019.

Powered by Labrador CMS