Fra venstre: Jan-Arild Jenssen (prosjektleder Kystverket), Jostein Moe (avdelingsleder Kystverket Nordland), Fridtjof Wangsvik (regiondirektør Kystverket Nordland), Fredrik Okkenhaug (daglig leder Consto Anlegg Nord) og Torben Kilvik (prosjektleder Consto Anlegg Nord).

Ny kontrakt og ny daglig leder

Consto Anlegg Nord AS signerte 2. september kontrakt med Kystverket om utbedring av Bodø havn.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det planlegges en bredere innseiling til Bodø samt større seilingsdybde inne i havna. Consto Anlegg Nord og Kystverket Nordland har signert kontrakt om utdyping av tre grunner i innseilingen samt mudring av et større felt inne i havneområdet.

Kontraktsummen er på 110 millioner kroner. Massene som blir mudret vil bli deponert i et strandkantdeponi mellom Nyholmen og Langskjæret.

Arbeidene starter opp høsten 2019, og prosjektet skal ferdigstilles innen 1. april 2021.

Viktig prosjekt

- Vi er glade for å ha vunnet frem med vårt tilbud. Dette er et viktig prosjekt for oss, og vi ser frem til å samarbeide med Kystverket som byggherre. Vi gleder oss til å komme i gang med arbeidene, sier daglig leder i Consto Anlegg Nord, Fredrik Okkenhaug.

- Dette er et prosjekt som Kystverket har jobbet med i lang tid, og vi ser frem til en god gjennomføring av siste del av prosjektet sammen med Consto Anlegg Nord. Dette prosjektet ferdigstiller Kystverkets utbedring av innseilingen til Bodø. Prosjektet gir økt sikkerhet og fremkommelighet i innseiling til Bodø havn, sier avdelingsleder ved Senter for utbygging, Jostein Moe.

Ny daglig leder i Consto Anlegg Nord

Dette er den første kontrakten Fredrik Okkenhaug (34) signerer etter at han nylig overtok som daglig leder i Consto Anlegg Nord.

Han kom fra stillingen som prosjektleder i selskapet. Okkenhaug er den yngste daglige lederen i Consto-konsernet.

- Jeg er veldig takknemlig for tilliten jeg har fått, sier Okkenhaug, og legger til: - Consto Anlegg Nord har vind i seilene, masse dyktige mennesker og jeg ser veldig fram til å bygge videre på det fundamentet vi har skaffet oss siden starten i 2016.

Fredrik Okkenhaug startet i anleggsselskapet for to år siden og har deltatt i oppbyggingen av selskapet, som nå har 350 millioner kroner i omsetning og nær 80 ansatte. Thorbjørn Eng, administrerende direktør i Consto Anlegg-konsernet, er tilfreds med at Fredrik Okkenhaug har takket ja:

- Konsernet fokuserer på medarbeiderutvikling. Derfor er det ekstra gledelig å kunne konstatere at vi kan bekle denne stillingen fra egne rekker, konstaterer Eng, og legger til:

- Sammen med de øvrige ansatte i selskapet vil Okkenhaug bidra til å videreføre det gode arbeidet i Consto Anlegg Nord, og levere gode prosjekter også i fremtiden.

Over 900 ansatte

Consto Anlegg Nord AS er et selskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto.

Constos selskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet.

Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB.

Konsernet har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS