Consto Anlegg Nord skal utføre grunnarbeider ved Skipnes sitt nye boligprosjekt i Oksebakken på Bremnes i Bodø.

Nye kontrakter for Consto Anlegg Nord

Consto Anlegg Nord med nye oppdrag i Bodø og i Narvik.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

I Bodø skrev Consto Anlegg Nord i forrige uke kontrakt med Byggmester Erling Skipnes AS om grunnarbeider ved Skipnes sitt nye boligprosjekt i Oksebakken på Bremnes i Bodø.

- Vi er glade for å vise oss konkurransedyktige også i denne type jobber, sier daglig leder i Consto Anlegg Nord, Fredrik Okkenhaug.

- Skipnes er en solid og dyktig boligbygger som vi har god kjennskap til fra tidligere. Vi ser frem til samarbeidet, og å komme i gang med arbeidene, legger Okkenhaug til.

Prosjektet omfatter grunnarbeider inkludert vann og avløpsanlegg for 14 boliger, et lekeareal og ca. 130 meter vegbygging internt i boligfeltet. Oppstart vil skje i løpet av senvinter/vår 2020, og kontraktssummen er ca. 10 millioner kroner.

I Narvik har Consto Anlegg Nord vunnet tilbudskonkurranse for Narvik kommune. På Fornes i Ballangen skal selskapet ha ansvaret for å etablere molo, flytekai og infrastruktur. Kontrakten utføres som totalentreprise, og arbeidene er planlagt utført mai - oktober inneværende år. Kontrakten har en verdi på ca. 27 millioner kroner.

- Vi er svært fornøyde med kontrakten på molo og kai på Fornes. Vårt team i Narvik gjør en bra jobb og dette blir vår andre kontrakt i Ofoten. Det er et område vi ønsker å være tilstede i, så dette passer bra i forhold til vår satsing, sier Okkenhaug.

Powered by Labrador CMS