Ford kaster seg innbitt med i kampen mot koronaviruset og legger om til produksjon av ansiktskjermer og respiratordeler.
Ford kaster seg innbitt med i kampen mot koronaviruset og legger om til produksjon av ansiktskjermer og respiratordeler.

Ford i samarbeid om akuttmedisinsk utstyr

Ford samarbeider med 3M, GE og UAW for å øke produksjonen av beskyttelsesutstyr og respiratorer for å bekjempe koronaviruset

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Ford Motor Company går sammen med flere firmaer, inkludert 3M og GE Health Care, og låner ut sin produksjons- og ingeniørkompetanse for raskt å øke produksjonen av akuttmedisinsk utstyr og annet som helsepersonell og andre som jobber i førstelinjen i kampen mot koronaviruset nå trenger.

I tillegg planlegger Ford å sette sammen mer enn 100.000 ansiktskjermer per uke og benytte sin 3D-utskriftskapasitet til å produsere deler til respiratorer.

- Dette er en kritisk tid for Amerika og verden. Det er tid for handling og samarbeid. Ved å komme sammen på tvers av industriene, kan vi utgjøre en stor forskjell for mennesker i nød og for menneskene i frontlinjen under krisen, sier Bill Ford, styreleder i Ford.

- Hos Ford føler vi en dyp forpliktelse til å trappe opp og hjelpe til når det trengs, slik vi alltid har gjort gjennom vår 117-årige bedriftshistorie.

Powered by Labrador CMS