Krone topper trailerdigitaliseringen.
Krone topper trailerdigitaliseringen.

Nytt globalt partnerskap

Krone, en av Europas største trailerprodusenter, slår seg sammen med Shippeo og etablerer globalt strategisk partnerskap om globale integrerte leveringssporingstjenester. Hensikten er økt trailerdigitalisering.

Publisert

Shippeo er den europeiske lederen på såkalt sanntids dataintegrerte løsninger.

Alt i en portal

Ifølge pressemeldingen innebærer den nye trailerløsningen, Krone Telematic, at alle aktive brukere kan overvåke både leveringsstatus og forsendelsesintegritet i en portal.

- I dag er mange logistikkselskaper fremdeles avhengige av et papirbasert system der sjåfører må verifisere at kaldkjedeforsendelser har oppfylt strenge reguleringer, sier Shippeos COO, Lucien Besse, som også forteller at med sanntids temperaturovervåking blir kunder varslet så snart temperaturen begynner å endre seg.

- Dette gjør at potensielle brudd på maksimumstemperaturer kan unngås og muliggjør elektronisk leveringsdokumentasjon, sier Besse.

Mest pålitelige

Kunder vil få tilgang til den mest nøyaktige og pålitelige ETA (Estimated Time of Arrival) for forsendelsesleveranser på markedet, heter det i pressemeldingen.

- Det er en økende etterspørsel etter tilhengere med innebygde ETA-prediksjonskapasiteter for å håndtere transport mer effektivt, sier Krones COO, Dr. Stefan Binnewies.

Miniekspress investerer

Miniekspress AS har investert i fire nye Krone Cool Liner distribusjonstrailere som skal lever matvarer til kunder i Nord-Norge. Trailerne er utstyrt med tre temperatur-soner, dobbeldekk og bakløfter.

Powered by Labrador CMS