Daglig leder Stig Bredvei (t.v.) og produktansvarlig Ole Tom Kolstad i Mobile Worker gleder seg til lansering i starten på 2021.

Nytt kvalitet- og HMS-system for bygg og anlegg

Devinco og datterselskapet Mobile Worker utvikler nå et nytt skybasert system for kvalitetssikring og HMS.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Gruppen investerer 50 millioner kroner på utvikling av skybaserte løsninger for helhetlig prosjektstyring for bygg- og anleggsbedrifter, der KS/HMS inngår som et av flere elementer.

- Vi gleden av å kunne lansere dette på nyåret i 2021, uttaler Stig M. Bredvei, daglig leder i Mobile Worker AS.

Alt i en app, forenkler bruken av feltsystemer

Selskapene leverer i dag blant annet feltsystemer som timeregistrering, vareforbruk, ordre/prosjekt-håndtering, integrert kjørebok, utstyrskontroll, ressursplanlegging og mannskapslister.

- En komplett modul for KS/HMS som oppfyller alle lovkrav, har lenge vært etterspurt blant våre kunder, sier produktansvarlig Ole Tom Kolstad i Mobile Worker.

Løsningen vil kunne brukes som et selvstendig KS/HMS system, men vil også være sømløst integrert med feltsystemene SpeedyCraft og Mobile Worker, som brukes av mange bedrifter innen bygg- og installasjonsfagene.

- Våre eksisterende kunder vil få alt de trenger i en app uten ekstra kostnad, og slipper å forholde seg til flere ulike feltsystemer, legger Kolstad til.

Inviterer bransjeforeninger og kjeder til samarbeid

- Vi har inngått samarbeid med flere kjeder og bransjeorganisasjoner for å utvikle KS/HMS løsninger som er best tilpasset deres behov. Kjeden eller bransjeforeningen kjenner utfordringene medlemmene står overfor i hverdagen, og er best egnet til å kunne utvikle innhold som skjema, sjekklister, rutiner og avvikshåndtering i løsningen som skal brukes. Et godt KS/HMS system skal effektivisere, ikke komplisere driften, sier Bredvei.

- Det finnes nok av «komplette - rett fra hyllen» systemer. Disse strekker ikke alltid til for ulike behov, og man ender ofte opp med å bruke mye tid og penger på å gjøre fordyrende egenutvikling og tilpasninger.

Må være enkelt å bruke

Mobile Workers oppgave i forhold til kjedene og bransjeforeningene, blir å lage, videreutvikle og drifte den tekniske plattformen.

- Vi er ikke først, men når vi nå tar steget, er vår ambisjon å bli best. Vi ser altfor mange KS/HMS systemer som er lite brukervennlige, og ender opp med å ikke bli brukt. For oss er det tre viktige faktorer som gjelder i utviklingen: enkelthet, enkelhet og enkelhet. Samtidig skal systemet også lett kunne tilpasses mer avanserte behov for dem som trenger det, sier Bredvei.

Powered by Labrador CMS