RUVER: Idylliske vinterbilder fra Hjelset to mil øst for Molde der WOLFFKRAN Norge har levert tre tårnkraner til bygging av nytt sykehus.

Første leveranse for WOLFFKRAN Norge AS

TRE TÅRNKRANER: Det nyetablerte tårnkranselskapet WOLFFKRAN Norge AS har fått sin første leveranse i Norge.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Leveransen består av tre tyskproduserte WOLFFKRAN tårnkraner som leies av HENT til bygging av et nytt sykehus på Hjelset, ca. 20 km øst for Molde i Møre og Romsdal. HENT AS skal bygge et felles sykehus på rundt 53.400 m2 for innbyggerne på Nordmøre og Romsdal. Prosjektet er i gang, og sykehuset skal være klart til bruk våren 2025.

Det er levert tre tårnkraner av typen Wolff 8033 med 20 tonns maks løftekapasitet. Krokhøyde på den høyeste tårnkrana er 60 meter, og 50 meter på de to andre. Kranene på prosjektet har 55 meters radius, men kan utrustes med inntil 80 meter.

- Sjukehuset Nordmøre og Romsdal er et stort og spennende prosjekt, og vi er svært fornøyde med tilliten HENT AS har vist oss, sier daglig leder Espen Hanssen i WOLFFKRAN Norge AS.

WOLFFKRAN Norge AS er et nyetablert fellesforetak mellom Mikkelsen AS og WOLFFKRAN Holding AG. Selskapet tilbyr salg og utleie av tårnkraner i hele Norge.

- Vi opplever tårnkranmarkedet som godt med mange spennende prosjekter. Vi har hatt mange forespørsler allerede og kundene er meget positive til at en ny aktør er kommet på markedet, sier Hanssen.

Powered by Labrador CMS