Nyansatte i Hesselberg Maskin. Fra venstre: Tim Jørstad, Stig-Arne Eliassen, på beltet Bjørn Rune Heen og i front Tommy Jensen.
Nyansatte i Hesselberg Maskin. Fra venstre: Tim Jørstad, Stig-Arne Eliassen, på beltet Bjørn Rune Heen og i front Tommy Jensen.

Hesselberg styrker troppene over hele landet

Hesselberg Maskin AS har vært nede i en bølgedal, men det siste halve året har den nye ledelsen endret kursen radikalt. En solid økning i antall solgte maskiner og økt arbeidsmengde gir behov for flere ansatte.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Hesselberg har sendt ut en nyhetsmelding med informasjon om fire nyansettelser. Disse er:

Stig-Arne Eliassen (45 år), som er ansatt som salgsansvarlig Komatsu og Bomag i Nord-Norge. Stig har vært i entreprenørbransjen i mange år, blant annet som maskinfører. Han kommer nå sist fra salg av verktøy. Stig vil ha base ved Hesselberg Maskins avdeling i nord på Finnsnes – men bilen vil bli hans nye hovedkontor da det er mange mil som skal tilbakelegges.

Tim Jørstad (40 år), er ansatt som Key Account Manager Komatsu, i nystartet KAM team hos Hesselberg. Tim har jobbet med salg innen bygg og anlegg i ni år, og kommer nå sist fra jobb som salgsansvarlig i Steelwrist. Tim vil ha base på Hesselbergs hovedkontor på Lindeberg i Lillestrøm kommune (Viken).

Tommy Jensen (40 år), som er ansatt som salgsansvarlig Komatsu og Bomag i Vestland fylke. Hesselberg Maskins avdeling i Bergen vil bli hans base. Tommy har vært i anleggsbransjen siden 2005 og har en solid og bred bakgrunn som bade maskinfører, anleggsleder og grunnarbeider. Han synes det er spennende å bli med på Hesselbergs reise nå, og få være med å ivareta kundene i sitt distrikt, samtidig som det skal etableres og skapes nye relasjoner og ta Hesselberg til nye høyder.

Bjørn Rune Heen (59 år), som er ansatt som regionsleder Vestland. Han vil ha hovedbase på avdelingen i Bergen og kontor i Stavanger, og ha ansvar for drift av avdelingen I Bergen og Stavanger. Bjørn Rune har bakgrunn innen ledelse, da i hovedsak innenfor salg. Han kommer fra stilling som daglig leder innen møbelbransjen.

Powered by Labrador CMS