BYGGESETT: Glenn Skjolden på standen til HR Maskin AS med Versa Drive-kassene med dyrebart innhold for å bore i metall.
BYGGESETT: Glenn Skjolden på standen til HR Maskin AS med Versa Drive-kassene med dyrebart innhold for å bore i metall.

HR Maskin med løsning for å ta med verkstedet ut

HR MASKIN: Dette «verktøyboks-settet» ville HR Maskin AS få tilbakemeldinger på under Vei og Anlegg.

Publisert

Glenn Skjolden fra HR Maskin As ville høste tilbakemeldinger på et produkt som selskapet vurderer å ta inn.

Det er en løsning fra Versa Drive, og består av en ganske stor kasse i bunn for å ha utstyr som driller, boremaskin, verneutstyr etc. På denne er det hjul og håndtak for å trille den etter seg. Oppå den store kassen kan det stables mindre kasser, og hver av disse fylles opp med bor og utstyr for ulike typer oppdrag for å bore i stål. Ganske enkelt egentlig, men like fullt ganske komplisert med tanke på hva de enkelte småkassene er fylt opp med.

Gode tilbakemeldinger

- I stedet for å ta utstyret inn til oss, er tanken å ta med verkstedet ut til utstyret og gjøre jobben der. Og med et enkelt oppsett av verktøy og bor og det som trengs, sier Skjolden.

Produktet fikk HR Maskin fredagen før Vei og Anlegg startet, og hovedfokuset på standen var å samle inn tilbakemeldinger for å se om det er interesse for det blant norske kunder.

- Mange sier at dette hadde vært deilig å ha, men det gjenstår å se om mange vil betale for det. Det koster litt. Dette er ikke noe man får tak i på billigbutikker, sier Skjolden etter første dag på messen.

Powered by Labrador CMS