DYRSKU'N: Nå er det endelig Dyrsku'n igjen. Køen fredag morgen var lang, og det er stor interesse for det tradisjonsrike arrangementet i Seljord.

Nå er den i gang!

SELJORD(AT.no): Etter to år med pandemiavlysninger, er Dyrsku'n endelig tilbake. Folk strømmer til i titusenvis denne helgen.

Publisert Sist oppdatert

Dyrsku'n 2022 åpnet i dag klokken 9 i Seljord, Telemark.

INNE: På innsiden av portene. Folk strømmer på.

I over 150 år har handels- og landbruksmessa, folkefesten og fesjået Dyrsku'n samlet mennesker fra flere deler av landet. De siste årene med 90.000 personer på plassen i løpet av messehelgen. Det hele startet i 1850-årene da det ble avholdt fesjå på en rekke steder i Telemark. I 1866 startet det som er dagens Dyrsku'n.

De siste årene (bortsett fra 2020 og 2021 da messa ikke ble avholdt), har anleggsdelen av messa vokst seg stor. Her møtes anleggsbransjen for kjøp, salg og utveksling av erfaringer og ønsker.

På dette området er det utstillere som leverer produkter innen lastebil, anleggsmaskiner, sagbruk og ved- og skogsmaskiner. Her finnes både store og litt mindre utstillere.

I GANG: Folk på vei til de mange standene!

Les praktisk info for besøkende på Dyrsku'n på dyrskun.no.

Da A&T sjekket utstillerlisten 23. august, var det registrert 842 utstillere. Under kategorien anlegg var det litt over 100 påmeldte bedrifter. Anleggsområdet breier seg ut mer enn antallet (100+ av 842) skulle tilsi. Det tar større plass med anleggsmaskiner enn pølser og husflid per stand.

Anlegg&Transport/AT.no på Dyrsku'n

Anlegg&Transport er selvfølgelig også på plass med egen stand på anleggsområdet. Legg turen innom og få med deg siste nummer av bladet.

Det kommer til å bli mange saker på AT.no fra Dyrsku'n både i helgen og i dagene deretter. For å lese disse, må du ha abonnement. Det billigste av disse er et såkalt prøveabonnement som koster null kroner for å prøve +Proff-saker i tre uker. Eller så kan du betale litt for å ha muligheten for en lengre periode.

I området merket med rødt i en +Proff-artikkel, velger du hvilket abonnement du ønsker slik at du kan lese +Proff-saker på AT.no.

Du gjør følgende:

  1. Trykk på en +Proff-artikkel på forsiden av AT.no.
  2. Når du skal lese saken kommer du til et felt der du kan velge om du vil prøve for null kroner eller betale litt for en lengre periode.
  3. Når du har registrert deg, kan du lese alle betalings-(+Proff)sakene på AT.no.
Powered by Labrador CMS