AVTALE: Tom Egeli (t.v.) i V&T Entreprenør og Terje Moen i SVB Gruppen.

Ny avtale for trafikkavvikling og arbeidsvarsling

V&T Entreprenør AS har signert en ny landsdekkende rammeavtale for trafikkavvikling og arbeidsvarsling, denne gangen med SVB Gruppen AS fra Tonstad.

– SVB Gruppen har prosjekter over hele Sørvest-Norge, noe som passet bra for oss. Det er det markedet vi ser som vårt nærområde, sier Tom Egeli i V&T Entreprenør.

V&T skal levere alt av arbeidsvarsling, trafikkdirigering og utstyr innen dette området, de neste fem årene. 

– En tillitserklæring for oss, at vi kan ha et slikt samarbeid, sier Tom Egeli.

– For oss i SVB, er det en trygghet å kunne benytte lokal kompetanse innen dette området. Det er viktig for oss at våre ansattes sikkerhet er godt ivaretatt og at vi har tilgang på nødvendig utstyr. Derfor ønsket vi å sikre oss en avtale med V&T som kan dette, og har dokumentert at de har den kompetansen og erfaringen som trengs i vår bransje, sier Terje Moen i SVB Gruppen.

V&T opplyser at etter at de ble sertifisert innen ISO 9001, 14001 og 45001, merker de en større pågang fra aktører innen veiarbeid. 

– Krav som stilles til et trygt arbeidsmiljø og sikkerhet for arbeidere på vei, har blitt strengere gjennom den senere tid. Derfor stiller vi sterkt med den kompetanse vi har bygget opp, sier Tom Egeli.

Powered by Labrador CMS