3-30 TONN: Sikte- og sorteringsskuffene kommer i størrelser for bæremaskiner fra 3 til 30 tonn. Foto: Ankerløkken

Nye sikteskuffer hos Ankerløkken

NYTT AGENTUR: Ankerløkken Equipment har fått agenturet på Difco All-Star sikteskuffer for gravemaskiner.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Serien består av fem skuffestørrelser for bæremaskiner fra 3–30 tonn. Skuffene veier fra 290 kg til 1420 kg og de har kapasitet på opptil 128 tonn i timen.

På jakt lenge

Skuffene er beregnet for bruk til sikting og sortering av jord, kompost, torv, avfall, gips, bark, flis, etc. Med andre ord kan de benyttes for å sikte masser for gjenbruk, og skuffene fungerer både i tørre, fuktige og klebrige masser.

Ankerlkken Equipment har ftt agenturet p Difco All-Star sikteskuffer for gravemaskiner. Mai 2021Foto: Ankerlkken

- Vi har i mange år vært på leting etter en sorteringsskuff til en konkurransedyktig pris, og nå har vi endelig funnet en leverandør i Nord-Irland som dekker behovet. Difco har siden 80-tallet vært markedsleder på utstyr for produksjon av torv. Difco produserer utstyr som er bygd for å vare lenge, sier daglig leder Morten Paulsen i Ankerløkken Equipment.

Knuses ikke

Akslene i skuffen er utstyrt med lette, holdbare, fleksible og selvrensende polyuretanstjerner som roterer med en ensrettet bevegelse og kaster massene oppover i skuffen. Dette gir en konstant bevegelse i materialet som skal sorteres. Materialet knuses ikke, noe som resulterer i lavere effektforbruk og ingen forurensning fra knust materiale. På grunn av polyuretanstjernene er støynivået også svært lavt, oppgis det.

Videre drives skuffene med enkeltvirkende hydraulikk, og det er ikke behov for lekkoljeledning. Det er montert variabel hastighetskontroll som standard på alle modellene (bortsett fra den minste), hvilket gjør det mulig å justere fraksjon ved å endre akslenes rotasjonshastighet. Dette gjør det mulig for maskinføreren å stille inn rotasjonshastigheten i forhold til materiale og gravemaskin. Skuffen har kraftig kjededrift, og skal være enkle å vedlikeholde, melder Ankerløkken.

Powered by Labrador CMS