NYTT AGENTUR: Hymax AS har inngått avtale om agenturet på hydrauliske hammere fra General Breaker (GB) fra Sør-Korea. Bildet er tatt utenfor Hymax-lokalene i Brumunddal.

Nytt hammer-agentur til Hymax

GB: Hymax AS utvider sitt produktspekter med hydrauliske hammere fra General Breaker (GB).

Publisert

Selskapet med hovedkontor i Brumunddal, har og har hatt en rekke agenturer gjennom selskapets snart 30 år lange historie. Dette gjelder også salg og service på hydrauliske slaghammere for både små og store gravemaskiner.

Derfor var selskapet meget kritisk da de skulle vurdere ny leverandør av hammere, melder Hymax i en pressemelding.

– Vi har igjennom de de siste to årene testet ut hammere fra mange forskjellige produsenter, og gjennom disse testene fant vi en klar vinner - General Breaker (GB), sier ettermarkedsleder Tommy Opsahl i Hymax AS.

Hymax skriver videre at testene viser at GB-hammerne er svært effektive i bruk, og selv etter å ha blitt utsatt for stor belasting under krevende forhold, har hammerne slått uten feilslag!

Fra 1 til 150 tonn

GB omtales som Sør-Koreas nest største produsent av hydrauliske hammere. De selges over hele verden, og i Europa har produsenten hele 140 forhandlere. Modellprogrammet består av hydrauliske hammere for gravemaskiner fra 1 til 150 tonn.

Et annet viktig poeng er at GB har lager for hammere og reservedeler i Nederland. Det betyr korte leveransetider for både nye hammere og reservedeler.

I pressemeldingen opplyses det også at GB produserer alle komponenter selv. Videre heter det at selskapet benytter kun materialer av høyeste kvalitet, og at hammerne produseres under de strengeste toleransestandarder. Konstruksjonen beskrives som enkel og vedlikeholdsvennlig, for å holde eie- og driftskostnadene lave.

– Dette gir et svært godt sluttprodukt med høy effektivitet, lang levetid og med lave driftskostnader. Vi i Hymax er svært stolte av å kunne tilby en av verdens beste hydrauliske hammer til våre kunder i Norge, avslutter Tommy Opsahl.

Hymax har allerede hammere tilgjengelige på lager, og er klare for leveringer.

Powered by Labrador CMS