Fra venstre: Duncan Salt (CEO Wolffkran Holding AG), Andreas Kahl (daglig leder Wolffkran GmbH), Bent Mikkelsen (eier Mikkelsen AS), Espen Hinrichs Hanssen (daglig leder Mikkelsen kran og transport AS).

Nytt norsk kranselskap

Mikkelsen AS og Wolffkran starter nytt kranselskap.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Mikkelsen AS og Wolffkran Holding AG går sammen og danner det nye tårnkranselskapet Wolffkran Norge AS. Selskapet skal tilby både salg og utleie av tårnkraner i hele det norske markedet.

Wolffkran Holding AS er en stor global aktør med kranvirksomhet i Europa, Nord-Amerika, Asia og Midtøsten. Selskapet har en 160 år lang historie.

- Vi er veldig stolte av å få samarbeide med en ledende aktør som Wolffkran. Vi kjenner selskapet godt og gleder oss til å etablere en ny tårnkranvirksomhet sammen i Norge, sier Bent Mikkelsen.

- Gjennom det nye selskapet vil vi samle to ledere av hvert sitt fagfelt under ett, og alle i Wolffkran gleder seg stort til samarbeidet med Mikkelsen, sier Duncan Salt, CEO Wolffkran Holding AG.

- Blir totalleverandør

Mikkelsen AS har drevet kranvirksomhet i Norge i mer enn 50 år. Nå vil selskapet kunne tilby salg og utleie av tårnkraner i tillegg til den eksisterende kran- og transportvirksomheten.

- Wolffkran Norge AS gir oss økt konkurransekraft og bedre muligheter til å ta nye markedsandeler i hele det norske markedet. Ved å tilby tårnkraner blir vi en totalleverandør av kran og transporttjenester, sier Espen Hanssen, daglig leder i Mikkelsen Kran og Transport AS og påtroppende daglig leder i Wolffkran Norge AS.

Powered by Labrador CMS