- Alle som melder seg inn får en velkomstpakke i posten, sier primus motor for førerklubben, Josefine Ruud hos Pon Equipment.
- Alle som melder seg inn får en velkomstpakke i posten, sier primus motor for førerklubben, Josefine Ruud hos Pon Equipment.

Pon Operator’s Club relanseres på Vei & Anlegg

Kommer i ny, og mer digital, drakt.

Publisert

I forbindelse med Pon Equipments 120 års jubileum og på Vei og Anlegg, relanseres Operator’s Club for alle Cat-førere og -fans i Norge. Klubben har ligget i dvale i noen år, men det har alltid vært en plan om å starte den opp igjen.

Tilgang til eksklusiv Facebook-gruppe

I 1984 ble Operator’s Club startet opp i Norge og for noen år siden ble det besluttet å legge klubben i dvale på grunn av ressursutfordringer, og deretter utfordringer rundt datalagring (GDPR).

I anledning 120-årsjubileet til Pon Equipment, så Pon det som en god anledning til å relansere den populære førerklubben.

Den nye klubben vil ha en helt ny drakt og ha en mer digital profil. Medlemskapet koster nå 300 kr ved innmelding, og det gir medlemmene tilgang til en egen nettside for førere samt en eksklusiv gruppe på Facebook.

- Alle som melder seg inn får en velkomstpakke i posten, sier primus motor for førerklubben, Josefine Ruud.

- Og vi er bare i startgropa ennå. Vi har mange ideer for hva vi kan finne på for våre medlemmer.

Utlodning for kick start av klubben

For virkelig å få fart på innmeldingene i klubben, vil det på Vei og Anlegg bli loddet ut en Cat 301.8 (2-tonns minigraver) for gratis lån ut året blant alle som melder seg inn fra i dag og frem til rett før messa stenger kl. 17 på lørdag 14. mai.

Maskinen blir fritt levert til fri benyttelse frem til den blir hentet i slutten av året. Innmeldingen skjer digitalt på opertorsclub.no, så alle som melder seg inn er med i trekningen (også de som ikke er på messa), og vinneren blir annonsert på Pons stand under Vei og Anlegg lørdag 14. mai kl. 17, samt i sosiale medier.

Medlemmene av Operator’s Club kan glede seg til eksklusivt innhold og nyheter på hjemmeside, nyhetsbrev og på Facebook. I tillegg vil de bli invitert til arrangementer og konkurranser. Aktuelle temaer relevant for maskinførere vil bli tatt opp og ønsket er å være i dialog med klubbmedlemmene slik at innhold og aktiviteter formes etter det de ønsker.

Powered by Labrador CMS