MANGFOLD: Eksempler på biler som kommer til å være på veiene i sommer.

Regnbuen på Posten Brings biler i sommer

Transport- og logistikkselskapet markerer tydelig sitt standpunkt gjennom sommeren med spesiell dekor på en rekke biler.

Publisert

Regnbuefargene har nemlig fått plass på Posten Brings kjøretøy og materiell i flere norske byer. Dette for å markere at konsernet står for mangfold, fellesskap og kjærlighet.

– Jeg er ekstremt stolt av å jobbe i Posten Bring, og våre 12.500 ansatte skal være trygge på at når de går inn døren her på jobb, så er de alle like mye verdt. Mangfold, felleskap og kjærlighet er verdier vi står for og det skal kjennetegne vår kultur, sier konserndirektør Hans-Øyvind Ryen i Posten Bring.

I Stor-Oslo kjører nå en lastebil, varebil og to Paxstere rundt med regnbuefarger og leverer post og brev til hovedstadens befolkning. I Drammen og Bergen er det også to varebiler med regnbuefarger som «leverer med stolthet».

– I tillegg har vi nå en container med regnbuefargene som benyttes på toget som daglig går mellom Oslo og Bergen, samt at postboksene på Oslo S er blitt regnbuefarget, fortsetter Ryen.

Powered by Labrador CMS