KOMMER: Samoter Lab lanseres på neste arrangement av den tradisjonsrike italienske anleggsmessen i Verona.
KOMMER: Samoter Lab lanseres på neste arrangement av den tradisjonsrike italienske anleggsmessen i Verona.

Samoter lanserer Samoter Lab

TEKNOLOGI: Nysatsingen omtales som hjertet i maskinutstillingen i Verona.

Publisert Sist oppdatert

Samoter arrangeres for 31. gang fra 3.-7. mai i Verona i Italia. Den tradisjonsrike maskinutstillingen er utsatt flere ganger på grunn av pandemien, men nå inviterer arrangøren nok en gang til maskiner og ikke minst nye teknologiske løsninger.

I MAI: Samoter arrangeres 3.-7. mai 2023
I MAI: Samoter arrangeres 3.-7. mai 2023

Nytt konsept

Nytt av 2023-arrangementet blir lanseringen av Samoter Lab, et teknologi-nav som skal bygges opp i den nye Hall 12 på messesenteret i Verona. Det er ikke minst etter innspill fra teknologi-selskapene at arrangøren har etablert Samoter Lab, og spesielt etter påtrykk fra selskap som Bosch Rexroth, Cobo Group, Kiwitron, Ifm electronic, Leica Geosystems, S.A.E.T., Spektra (Trimble), Spring Machine Control, Moba Electronic, Topcon Positioning Italy og W.A.Y.

Innovation Awards

- Digitalisering i avkarbonisering er nøkkelordene for det nye formatet. Ikke for å glemme økonomisk bærekraft, sikkerhet og opplæring av utstyr. Samoter Lab er åpen for alle selskap i anleggsbransjen som jobber med innovative løsninger, sier Sara Quotti Tubi ved messen.

Samoter Lab vil også ha tette bånd til Samoter Innovation Award som tildeles på et arrangement i Verona allerede i februar.

Powered by Labrador CMS