Bilde fra Scandia Maskins lager i Drammen.

Scandia Maskin med ny merkevare på slitestål til knusere

Scandia Maskin har i mange år levert slitestål til det norske markedet. Nå etablerer de det nye varemerket ScanSteel på sitt premium slitestål.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Eier og daglig leder Arne Kenneth Øvstebø sier at dette slitestålet er så gjennomprøvd og produseres etter så strenge normer, at det fortjener nå fortjener et eget navn for å skilles fra vanlig slitestål.

- Norske kunder har i flere tiår brukt dette stålet i de fleste knusere fra bla Sandvik, Metso, Kleemann, Terex, Symons etc, og vi har veldig gode tilbakemeldinger. Stålet leveres med manganinnhold fra 18% til 22%, sier han.

Stort lager i Drammen

Øvstebø hevder at Scandia Maskin har Nordens største lager av slitestål til knusere i Drammen.

Scandia Maskin flyttet inn i nye lokaler i mars rett ved E18 i Kobbervikdalen.

- Vi har således et svært sentralt knutepunkt å distribuere varer ut fra. Mens andre flytter lager ut fra Norge, bygger vi opp et stort lager slik at våre kunder kan få varer raskt, sier Øvstebø.

Samarbeider med Mineralteknikk

- Vi vil fortsette å bygge Scandia Maskin AS. Vi samarbeider mye med Mineralteknikk, både på produkt og ikke minst på servicesiden. Vi vil investere i fremtidig vekst og satser videre på gode produkter, fantastiske kollegaer og andre strategiske vekstområder, sier Øvstebø.

- Som de fleste har fått med seg satses det stort på mineralutvinning i Norge i fremtiden, og vi skal være med på dette.

Powered by Labrador CMS