Bilde fra Scandia Maskins lager i Drammen.
Bilde fra Scandia Maskins lager i Drammen.

Scandia Maskin med ny merkevare på slitestål til knusere

Scandia Maskin har i mange år levert slitestål til det norske markedet. Nå etablerer de det nye varemerket ScanSteel på sitt premium slitestål.

Publisert

Eier og daglig leder Arne Kenneth Øvstebø sier at dette slitestålet er så gjennomprøvd og produseres etter så strenge normer, at det fortjener nå fortjener et eget navn for å skilles fra vanlig slitestål.

- Norske kunder har i flere tiår brukt dette stålet i de fleste knusere fra bla Sandvik, Metso, Kleemann, Terex, Symons etc, og vi har veldig gode tilbakemeldinger. Stålet leveres med manganinnhold fra 18% til 22%, sier han.

Stort lager i Drammen

Øvstebø hevder at Scandia Maskin har Nordens største lager av slitestål til knusere i Drammen.

Scandia Maskin flyttet inn i nye lokaler i mars rett ved E18 i Kobbervikdalen.

- Vi har således et svært sentralt knutepunkt å distribuere varer ut fra. Mens andre flytter lager ut fra Norge, bygger vi opp et stort lager slik at våre kunder kan få varer raskt, sier Øvstebø.

Samarbeider med Mineralteknikk

- Vi vil fortsette å bygge Scandia Maskin AS. Vi samarbeider mye med Mineralteknikk, både på produkt og ikke minst på servicesiden. Vi vil investere i fremtidig vekst og satser videre på gode produkter, fantastiske kollegaer og andre strategiske vekstområder, sier Øvstebø.

- Som de fleste har fått med seg satses det stort på mineralutvinning i Norge i fremtiden, og vi skal være med på dette.

Powered by Labrador CMS