SLIK KOMMER DU INN: Klikk deg inn på: https://virtualshowroom-wheels.trelleborg.com Foto: Trelleborg Wheel Systems
SLIK KOMMER DU INN: Klikk deg inn på: https://virtualshowroom-wheels.trelleborg.com Foto: Trelleborg Wheel Systems

Trelleborg har utviklet en virtuell utstilling

360 GRADER: Trelleborg har utviklet et virtuelt utstillingslokale der de besøkende kan bli med på en 360-graders dekkopplevelse.

Publisert

Utstillingstilbudet som ble lansert litt tidligere i år, tar besøkende med i Trelleborgs dekkunivers for å se deres produkter og løsninger innen dekk til materialhåndtering, landbruk og anlegg. Man kan kommunisere med Trelleborgs eksperter, og direkte avtale møte en av Trelleborgs representanter i ditt område.

Via 3D-modeller i utstillingen kan kundene rotere og ta dekkenes egenskaper nærmere i øyesyn fra alle vinkler. Det er også mulig for de besøkende å «gå» gjennom et konferansesenter der de kan bli med på online-arrangementer (engelsk).

- Når det gjelder å skreddersy tjenester og produkter, fortsetter Trelleborg å være nyskapende slik at kundene kan utvide virksomheten. Enten man er på jakt etter bestemte produkter eller bare ser seg rundt i det virtuelle utstillingslokalet, vil kundene garantert glede seg over den personlige og interaktive opplevelsen som Trelleborg tilbyr med dette, sier Lorenzo Ciferri, VP Marketing & Communications hos Trelleborg Wheel Systems.

Powered by Labrador CMS