Ramirent åpnet en fullverdig avdeling i Harstad 1. desember. - Harstad er en viktig plass å være i tiden fremover med alt som foregår av utvikling og satsing, sier Salgssjef MidtNord, Kenneth Stallvik.

- Vi fikk valget om å trekke oss ut, eller åpne en heleid avdeling. Svaret var enkelt

Og tenketiden var kort.

Publisert

1. desember overtok Ramirent driften av det som var en franchise i Harstad.

- Vi fikk valget om å trekke oss ut, eller åpne en heleid Ramirent-avdeling. Svaret var enkelt, sier Salgssjef MidtNord, Kenneth Stallvik.

Ramirent har operert gjennom en franchisetaker i Harstad i mange år. På grunn av endringer hos franchisetakeren måtte Ramirent tenke nytt, og 1. desember åpnet de en fullverdig Ramirent-avdeling.

Et viktig område

- Harstad er en viktig plass å være i tiden fremover med alt som foregår av utvikling og satsing, som nytt helsehus, utvikling av sentrum og planene innen vei- og infrastruktur. Vi leier allerede ut maskiner, utstyr og kompetanse til en stor del av prosjektene, og ønsker å være tett på kundene våre, sier Stallvik.

Magnar Uvsløkk, Teamleder Salg MidtNord Ramirent, Tromsø (t.h), og hans kollegaer ser frem til å fortsette å jobbe med prosjekter i Harstad-området.

Ramirent satser tungt på nullutslippsmaskiner for å være en bidragsyter i det grønne skiftet, og har sagt de skal være fremst i sin bransje innen bærekraft.

- Også derfor ønsker vi å være tilstede i områder med mye utvikling.

Lokal arbeidskraft

- Rekruttering av nye ansatte er en prosess som ofte kan ta tid, og i en periode var det usikkert om vi klarte å ha personell klart til å overta driften av avdelingen. Heldigvis har vi nå fått på plass en ny, lokal avdelingsleder som er veldig motivert til å utvikle Harstad-avdelingen vår videre. I tillegg har vi fått med oss to ansatte fra franchisetakeren. De kjenner kundene våre og markedet godt, og vi beholder kompetansen de har opparbeidet seg, sier Stallvik.

Utleieaktøren har beholdt lokalene i Russevikveien 4 – og vil nå være en fullverdig Ramirent-avdeling. De ansatte i Harstad vil ha et tett samarbeid med salgsteamet i nord.

Ramirent

● Ramirent er Norges blant største aktører innen utleie av maskiner og utstyr.

● Utleieselskapet har kundesentre fra Kristiansand i sør til Alta i nord.

● Ramirent er tungt inne i anleggsarbeidene som foregår i Harstad sentrum og på infrastruktur.

● Selskapet satser b.la. tungt på nullutslippsmaskiner som et bidrag inn i det grønne skiftet

Powered by Labrador CMS