NÆRMERE: Christian Riise (t.v.) og Tommy Thorvaldsen i Maur Bilpåbygg kunne ønske kundene velkommen til nytt verksted på Liertoppen i begynnelsen av august.

Åpnet nytt verksted

LIER: Maur Bilpåbygg åpnet i begynnelsen av august et nytt serviceverksted på Liertoppen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det nye verkstedet ligger bare en halvtimes kjøretur unna Svelvik hvor Maur har hovedanlegget sitt, men hensikten med etableringen er å komme nærmere kundene.

Det nye serviceverkstedet skal avlaste verkstedet i Svelvik, og kommer i tillegg til den kapasiteten de allerede har der. Det nye verkstedet leier lokaler i det nye bygget Utengen Transport har satt opp på Liertoppen.

- Tilgjengeligheten for kundene våre er det viktigste. Med denne beliggenheten helt inntil E18, vil kundene spare rundt en time i ren kjøretid i forhold til å kjøre ut til Svelvik, sier Christian Riise i Maur Bilpåbygg.

Fullt kjør

UT: Med ny servicebil som står klar med alt nødvendig utstyr kan Maur Bilpåbygg rykke ut og hjelpe kunder i en knipe.

Allerede den dagen de åpnet portene, sto det både tilhengere og påbygg som trengte service og ventet. Det aller meste av service, vanlige reparasjoner og garantiarbeid skal kunne gjøres på Liertoppen. For utbedring av større skader og reparasjoner vil det fortsatt være hovedanlegget i Svelvik som gjelder.

Det er Tommy Thorvaldsen som skal styre den nye avdelingen. Han har til sammen 32 års fartstid i Maur Bilpåbygg. Med seg har han ytterligere to mekanikere som er nyansatte, men den ene har jobbet i flere år hos Maur tidligere. De søker etter ytterligere en mekaniker med kompetansen de trenger.

Servicebil

I tillegg til det nye verkstedet, som har ett gjennomgående løp og ett løp med smøregrav, har Maur gått til anskaffelse av en ny servicebil som kan rykke ut ved akutte behov.

Den er tiltenkt å kunne rykke ut hvis kundene har et akutt problem langs veien.

Utvider

Maur Bilpåbygg har også inngått en avtale med Mählers om service- og garantireparasjoner på deres produkter.

Fra før har Maur en samarbeidsavtale med Trans Rep i Oslo om service og reparasjoner på skappåbygg og kjølemaskiner. Denne fortsetter som tidligere.

Powered by Labrador CMS