Illustrasjonsbilde.

Posten selger Bring Freight Forwarding

Sandahlsbolagen Sweden AB kjøper Bring Freight Forwarding AB av Posten Norge.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det svenske Bring-selskapet eies av Posten Norge sammen med selskapsledelsen. Det utfører innenriks transporter i Sverige og har lagervirksomhet med utgangspunkt i Vårgårda og Vara.

Selskapet har ca. 70 sjåfører, ca. 40 lastebiler og omsetter for ca. 250 millioner svenske kroner i året.

- Bring Freight Forwarding er et veldrevet transportselskap som står for høy kvalitet og kompetanse. De har på samme måte som Sandahls gått i bresjen for utviklingen av bærekraftige transportløsninger og skapt et sterkt tilbud med fossilfrie transporter. Deres fossilfrie transporter og våre intermodulære løsninger for togtransport blir et unikt kundekonsept for bærekraft, sier Thord Sandahl, konsernsjef hos Sandals.

- At vi blir en del av Sandahls kan ikke beskrives som noe annet enn en «perfekt match». Vi kompletterer Sandahls nåværende transportopplegg på et utmerket sett. Likhetene i kultur, kundekontakt og ikke minst bærekraftsarbeidet er også slående, sier adm. direktør Magnus Nilsson i Bring Freight Forwarding.

Sandahls hadde tidligere et samarbeid med DB Schenker:

- Etter bruddet med Schenker har vi allerede, med nye kunder og bedriftskjøp, skapt en egenfakturert årlig omsetning på over en milliard (svenske) kroner i vår transportvirksomhet. Vi mener likevel at vi bare har skrapt litt i overflaten på mulighetene, sier Thord Sandahl.

Kjøpet av Bring Freight Forwarding gjennomføres 31. desember 2020 og forutsetter Konkurrensverkets godkjenning.

Powered by Labrador CMS