Ny daglig leder i Rogaland Gjenvinning

Julie Vold er ansatt som daglig leder i avfallshåndteringsselskapet Rogaland Gjenvinning.

Publisert

 Hun overtar stillingen etter gründer Trond Amdal som går over til å ha drifts og anleggsansvar for Rogaland Gjenvinnings sorteringsanlegg i Sandnes.

Vold er utdannet jurist, økonom og journalist og har variert erfaring innen ulike bedrifter og bransjer både nasjonalt og internasjonalt.

- Trond har vært en god kollega og har tatt selskapet veldig langt på kort tid. Det er med stor ydmykhet at jeg tar over stafettpinnen etter ham. Jeg gleder meg til å få lede de erfarne sjåførene, anleggsarbeiderne og administrasjonen - og samtidig rigge selskapet for videre vekst, sier Julie Vold.

Nytt anlegg

Rogaland Gjenvinnings sorteringshall ble ferdigstilt i siste kvartal i 2020 og det nye anlegget mottok tillatelse til blant annet mottak, sortering og mellomlagring av næringsavfall og farlig avfall i november 2020.

Julie Vold er ansatt som daglig leder i Rogaland Gjenvinning AS.
Julie Vold er ansatt som daglig leder i Rogaland Gjenvinning AS.

Avfallshåndteringshallen ligger på Soma, nær Stavanger Lufthavn Sola.

- Anlegget trenger enda en del justeringer for å fungere optimalt og dette blir avtroppende Trond Amdals hovedoppgave i tiden som kommer, sier Vold.

Kundevennlig

Rogaland Gjenvinning har ekstra fokus på kundeservice og å støtte kunder med det grønne skiftet.

- I flere år var jeg ansvarlig for logistikk og innkjøp, og jeg forstår derfor hvordan det er å være kunde. Det er utrolig viktig å ha en avfallshåndteringspartner som kan gi gode råd om hvordan tolke regelverk, kartlegge behov for så å optimalisere og effektivisere avfallshåndteringen til våre kunder, sier Vold.

- Politisk usikkerhet er et annet moment som vi, og resten av bransjen, må ta innover oss og jobbe aktivt for å klare å håndtere. Økte utgifter, kapasitet i verdikjeden og regelverk eller krav som ikke alltid er helt gjennomarbeidet er også noe som vil få sterk fokus fremover, sier hun.

Powered by Labrador CMS