TRANSPORTMESSA: I september neste r er Transportmessa tilbake igjen, og p flystripa p Gardermoen.Foto: Arrangr
TRANSPORTMESSA: I september neste r er Transportmessa tilbake igjen, og p flystripa p Gardermoen.Foto: Arrangr

- Transportmessa skal arrangeres

Arrangør for Transportmessa Bjørn Magnussen, slår fast at messen på Gardermoen skal arrangeres tross at to store utstillere fredag ettermiddag trakk sin deltakelse med stand.

Publisert

Torsdag 2. september til lørdag 4. september skal han arrangere Transportmessa på den «gamle flystripa» på Gardermoen. Fredag trakk Norsk Scania og Bertel O. Steen seg fra arrangementet med begrunnelse i smittesituasjonen.

- Jeg reagerer på den måten at det ikke er noe nytt fra myndighetene som tilsier at det er noen form for fare, eller smitteinnvirkning som skal påvirke vårt arrangement. At to aktører har valgt å trekke seg like før arrangementet er trist, sier Bjørn Magnussen til AT.no fredag ettermiddag og da det var kjent at Scania og Mercedes-Benz ikke stilles ut på messen i regi av de to importørene.

- Frykter du at det kommer flere som trekker seg nå?

- Nei, jeg frykter egentlig ikke det. Det er ikke noe fra myndighetene som tilsier at det skal være grunn til det, sier Magnussen.

- Har du fått signaler om at flere kommer til å trekke seg?

- Jeg har nå også fått vite at Istrail ikke kommer, svarer Magnussen.

- Hvordan blir smittevernet på messen?

- Ullensaker kommune og Nannestad kommune samarbeider om dette, og vi har vår arrangementansvarlig i Nannestad kommune og er dermed de vi forholder oss til. De sier det ikke er noe nytt, og at de oppfordrer til å holde meteren. De sier det er litt smitte blant ungdom, sier Magnussen.

- Er det noen form for krav til koronapass for å komme inn på messeområdet, eller registrering av besøkende?

- Det er ingen krav til koronapass, men alt kan endres «i morgen» som med alt annet. Smittevernet blir som kommunen til enhver tid pålegger oss. Alle må følge med på hva som er gjeldende regler. Det er heller ikke registrering av besøkende, vi er ikke pålagt det, sier Magnussen.

Han legger til at det heller ikke er satt noen restriksjoner for hvor mange som får lov til å være inne på messeområdet samtidig, og påpeker at messeområdet er langs en 1,5 km lang flystripe.

Powered by Labrador CMS