Arkivbilde av Transportmessa på Gardermoen et tidligere år.
Arkivbilde av Transportmessa på Gardermoen et tidligere år.

Norsk Scania og Bertel O. Steen trekker seg fra Transportmessa

Årsaken er økende covid-19-smitte i samfunnet.

Publisert Sist oppdatert

- Med bakgrunn i den stigende koronasmitten i landet, har Norsk Scania AS valgt å ikke delta på TransportMessa 2021, skriver Norsk Scania i en nyhetsmelding i dag.

- Det er nedlagt mye arbeid og ressurser hos våre kunder, og i egen organisasjon, for å sikre at lastebiltransporten kan operere på best mulig måte under pandemien. Vi ønsker ikke å utsette sjåfører, kunder og ansatte for økt smitterisiko og finner det vanskelig å delta på TransportMessa i år, står det videre i meldingen.

- Vi er opptatt av å styrke transportbransjen anseelse i samfunnet og rekrutering til bransjen. Vi støtter slike tiltak som dette, men dessverre slik situasjonen er nå finner vi det ikke riktig å delta. Vi håper at vi snart kan legge pandemien bak oss og kan møte på messer og andre arena igjen, står det til slutt.

Like etter at Norsk Scania informerte om sin beslutning, har Mercedes-Benz-importør Bertel O. Steen sendt ut denne nyhetsmeldingen:

«Etter nøye vurderinger har Bertel O. Steen Lastebil og Buss AS i dag besluttet å ikke delta på TransportMessa 2021. Vi finner det ikke forsvarlig og riktig med den stigende smittetrenden vi nå ser i Norge, å utsette våre kunder og ansatte for den økte smitterisikoen en deltagelse på TransportMessa kan innebære.

Som en samfunnskritisk aktør er det viktig for oss å ikke bidra til unødvendig smittespredning i Norge. Gjennom hele pandemien har vi balansert vår virksomhet i forhold til smittevern slik at vi på best mulig måte har ivaretatt våre kunder og ansattes trygghet, slik at driften har vært operativ i hele perioden.

Vi ser frem til at pandemien er i en så kontrollert form at vi igjen kan møtes på ulike arenaer og bidra til en positiv promotering av transportbransjen.»

Powered by Labrador CMS