UT TIL KUNDENE: Viktig melding fra adm. direktør Andreas Fritzsønn i Weber.

Weber satser tross nedleggelse av produksjon

Tross at Leca Norge AS har besluttet å avslutte produksjonen av Leca-blokker ved fabrikken i Borge, skal Weber skaffe produktene andre steder.

Publisert

Dette melder Weber i en pressemelding i slutten av januar. I meldingen skriver Weber at selskapet ønsker å forsikre sine kunder om at de fortsatt vil være en pålitelig leverandør av Leca-blokker, uavhengig av produksjonssted.

– Vi tar aktivt eierskap til denne nye fasen, og forplikter oss til å opprettholde vår posisjon som en pålitelig og innovativ leverandør for blokk- og pipesegmentet som en viktig del av vårt sortiment, sier adm. direktør Andreas Fritzsønn i Weber.

Selskapet skriver videre at selv om det vil være endringer i produksjonsoppsett og noen endringer i sortiment, vil Weber jobbe aktivt for å etablere samarbeid med sine leverandører for å sikre tilgang på et høykvalitets sortiment av Leca-blokker og pipeelementer.

Presiserer

Weber melder videre:

«Da det vil bli mindre endringer i sortimentet, som i forbindelse med endringen optimaliseres i henhold til våre kunders ønsker og behov, tas det proaktive skritt for å sikre at overgangen til nytt sortiment skjer sømløst, og at kunder fortsatt kan nyte godt av våre høykvalitets Leca-produkter».

Powered by Labrador CMS