NY: Øystein Melleby er ansatt som Key Account for Hammerglass i Norge.
NY: Øystein Melleby er ansatt som Key Account for Hammerglass i Norge.

Ny Key Account for Hammerglass Norge

Publisert

Fra 1. januar 2018 er Øystein Melleby fra Skien ansatt som salgsansvarlig for Hammerglass Automotive i Norge. Melleby har lang erfaring innen anleggsbransjen og kommer fra Normann Olsen Maskin AS der han var Account Manager for Manitou. Han har også jobbet i dekkbransjen der han i mange år arbeidet for Goodyear Dunlop.

Øysteins oppgave nå er å informere om Hammerglass og forskjellige løsninger for anleggsmaskiner. Han vil være ute hos maskinimportører og hos brukere over hele landet.

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Potensialet for produktet er enormt i Norge. De fleste gravemaskinførere arbeider med pigging i større eller mindre grad, og har egentlig en ganske utrygg arbeidssituasjon. Jeg håper å treffe mange nye og gamle ansikter på Arctic Entrepreneur, deretter begir jeg meg ut på veiene, sier Melleby.

Hammerglass tilbyr uknuselige glassløsninger for alle typer anleggsmaskiner. Produktene er bl.a. testet med 3 kg TNT fra 3 meters avstand, og er godkjent for bruk der det finnes risiko for udetonerte eksplosiver eller risiko for steinras.

Powered by Labrador CMS