Administrerende direktør i Volmax, Grant Larsen, ser frem til å styrke konsernets posisjon i Hamar-regionen. Arkivbilde.
Administrerende direktør i Volmax, Grant Larsen, ser frem til å styrke konsernets posisjon i Hamar-regionen. Arkivbilde.

Volmax kjøper tomt ved Hamar

Volmax AS har via sitt heleide datterselskap Volmax Eiendom AS inngått avtale med Olrudgruppen AS om feste/erverv av 20 mål tomt på Ikea Handelspark Nord i Ringsaker kommune ved Hamar.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommen har en synlig plassering tett på nåværende og fremtidens E6. Etableringen er et ledd i den strategiske satsningen hos Volmax på eiendommer som er tilpasset bedriftens lastebil- og bussvirksomhet, og som «danner fremtidig grunnlag for effektiv drift og god kundedialog». Gjennom eiendomsinvesteringen ønsker Volmax å tilby et enda bredere tilbud til lastebil- og busskunder i Hamar-regionen i tiden fremover, skriver selskapet i en pressemelding.

Administrerende direktør i Volmax, Grant Larsen, ser frem til å styrke konsernets posisjon i Hamar-regionen:

- Ikea Handelspark Nord er et svært spennende område, og gir Volmax en unik mulighet til å utvikle våre fremtidsrettede konsepter og tilbud til alle kunder i Hamar-regionen. Med denne plasseringen vil vi dessuten støtte opp under de store forventede investeringer i infrastruktur og transport i regionen de neste årene. Gjennom samarbeid med langsiktige partnere som Olrudgruppen styrker vi vår posisjon, sier han.

Administrerende direktør i Olrudgruppen, Øystein Holtet, ser frem til å utvikle Ikea Handelspark Nord. Han er godt fornøyd med å kunne starte utbyggingen i den østre delen av næringsområdet i samarbeide med en langsiktig og stor aktør som Volmax:

- Olrudgruppen er en langsiktig og strategisk eiendomsutvikler i Hedmark. Utviklingen av Ikea Handelspark Nord, vil danne grunnlag for videre vekst i Hamar-regionen, og vi ser frem til å jobbe med Volmax for å skape neste generasjons eiendom for effektiv og kundevennlig lastebil- og bussvirksomhet, sier han.