GRØNNE: Etter avtale mellom Kramer og John Deere skal sistnevnte selge Kramers hjullastere, lastere med teleskopbom og teleskoplastere til landbruket.

Allianse mellom Kramer og John Deere

Det er inngått et strategisk samarbeid mellom Kramer-Werke GmbH i Wacker Neuson SE-gruppen og John Deere GmbH &Co. KG som tilhører John Deere i USA.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

John Deere skal selge Kramers grønne maskinlinje som er spesielt rettet mot landbruksmarkedet. Avtalen gjelder maskinene som bygges ved fabrikken i Pullendorf i Tyskland, og omfatter hele rangen av Kramer Compact. Den består av 9 modeller kompakte hjullastere med 4-hjulsdrift, 4 hjullastere med teleskopbom og 9 modeller av Kramers teleskoplastere.

Kramer har en solid posisjon av kompaktmaskiner i Europa, gule for anleggsmarkedet og grønne for landbruksmarkedet. Avtalen med John Deere ses på med stor forventning og ventes å resultere i en solid produksjonsøkning, påpeker avtroppende Wacker Neuson-leder Cem Peksaglam.

Det strategiske samarbeidet blir ytterligere underbygget ved at John Deere har planer om å gå inn på eiersiden i Kramer-Werke GmbH, heter det.

Powered by Labrador CMS