Johs. Bjerke Rekvisita AS på Brynseng.
Johs. Bjerke Rekvisita AS på Brynseng.

Dekkteam kjøper dekkforhandler

Dekkteam styrker sin posisjon med oppkjøp av Oslos største enkeltstående dekkforhandler, Johs. Bjerke Rekvisita AS på Brynseng.

Publisert Sist oppdatert

Dekkteam er en av Norges største dekk- og felgkjede med 77 medlemmer/utsalgssteder, derav 24 selskaper som er heleide av Dekkteam AS. Dekkteam AS er et datterselskap av Starco Holding AS som eies av Egil Stenshagen Holding AS og Oord Holding AS.

Paul Oord og Egil Stenshagen har kommet til enighet med daglig leder/adm.dir. Tim Guldbrandsen om overtakelse av Johs. Bjerke Rekvisita AS som ligger på Brynseng. Johs. Bjerke Rekvisita AS er Oslos (og kanskje Norges), største enkeltstående dekkforhandler. Firmaet har en 92 årig historie, og har de siste årene solgt dekk og felger for ca. 40 millioner i Oslo (ca. 30.000 dekk og 2000 felger).

- Det er ingen planer om å døpe om Johs. Bjerke Rekvisita AS til Dekkteam. Vi har stor respekt for den innsatsen Tim Guldbrandsen og hans mannskap har lagt ned i selskapet, og det er viktig for oss og ta vare på og videreføre både navn og profil, sier Paul Oord.

Formelt blir Johs. Bjerke Rekvisita AS en avdeling i Dekkteam systemet, men de har sitt eget konsept. Oord tror dette vil passe godt sammen med konseptet Dekkteam fører.

Kjedesjef i Dekkteam er Anders Lund, og han vil også få ansvaret for Johs. Bjerke Rekvisita AS.

Etter kjøpet av Johs. Bjerke Rekvisita AS vil de eide selskapene omsette for ca. 300 millioner i 2018.

Powered by Labrador CMS