Politiet leter etter Evje i Nordre Land

Politet har mottatt flere observasjoner etter at de har bedt publikum være på utkikk Implenia Norge-leder Stig Ingar Evje i Norge. Nå er en ny leteaksjon startet etter to observasjoner i Nordre Land.

Publisert Sist oppdatert

En person som ligner på Evje er observert i området Spåtind i Nordre Land.

Sett av to personer

- Det er gjort to observasjoner uavhengig av hverandre av to forskjellige personer. De som har observert mannen melder at han har opptrådt på en slik måte at politiet ønsker å sjekke dette ut. Men vi vet jo ikke for sikkert om det er Evje de har sett, sier lensmann Terje Krogstad i Ringsaker til GD.no.

Politiet i Innlandet har skrevet følgende på Twitter 1. juni klokken 14.12:

«Søk etter savnede Stig Ingar Evje starter opp igjen i ettermiddag i området Spåtind. En mann som kan ligne er sett i området 14.5. og 23.5.»

Kan ha beveget seg langt

Adm. direktør i Implenia Norge AS, Stig Ingar Evje (født i 1972) har vært savnet siden han forlot  hytta på Natrudstilen på Sjusjøen kl. 05.45, 3. mai.

Torsdag 18. mai gikk politiet ut med en pressemelding der det sto:

«I samråd med familien går vi ut med mer opplysninger om savnede, Stig Ingar Evje. Han har militærbakgrunn og er vant til å bevege seg i terrenget og oppholde seg utendørs over lengre tidsrom. Vi, og familien, kan derfor ikke utelukke at Stig Ingar kan være i en forvirret sinnstilstand hvor han ikke kan gjøre rede for seg eller opptrer rasjonelt.»

Videre står det i meldingen:

«Han er i god fysisk form og kan ha beveget seg over lange avstander. Politiet ber om fortsatt hjelp fra publikum, slik at vi kan få inn mer opplysninger om savnede. Da stig Ingar forsvant var han ikledd mørkgrå vindstopper-jakke, svart friluftbukse og fjellsko/vintersko. Evje er 170 cm. Han kan ha en del mer skjeggvekst enn det som er vist på vedlagte bilder.»

«Har du sett savnede Stig Ingar eller har informasjon - ta kontakt med lokalt politi på tlf 02 800.»