Politiet ønsker tips om Stig Ingar Evje (bildet).
Politiet ønsker tips om Stig Ingar Evje (bildet).

Evje kan være sett i Hønefoss

Stig Ingar Evje, direktør i Implenia Norge AS, har vært savnet siden 3. mai da han forlot hytta si ved Sjusjøen i Ringsaker kommune.

Publisert Sist oppdatert

Etter at politiet gikk ut og etterlyste Evje 18. mai, er det kommet inn tips om mulige observasjoner av Evje i Hønefoss-området. Noen av tipsene skal være observasjoner gjort i sentrum av Hønefoss, melder Ringerikes Blad.

- Ingen konkrete spor

Til Gubrandsdølen Dagningen opplyser operasjonsleder Hans Petter Gauksrud i Sør-Øst politidistrikt at de i løpet av fredagen har mottatt flere henvendelser om mulige observasjoner av savnede Stig Ingar Evje.

- Innlandet Politidistrikt har gått ut med bilder av vedkommende i håp om at noen skal observere han hvis han er ute og går. Vi har fått noen telefoner med det som kan være observasjoner, men det er ingen konkrete spor å følge, sier Gauksrud til GD.

Det er sannsynlig at det var en som lignet på Evje som ble sett i Hønefoss.

Politiet ønsker fortsatt tips om Evje.

Kan ha beveget seg langt

Dette er meldingen som politiet gikk ut med torsdag 18. mai og som først ble gjengitt i Hamar Arbeiderblad:

«I samråd med familien går vi ut med mer opplysninger om savnede, Stig Ingar Evje. Han har militærbakgrunn og er vant til å bevege seg i terrenget og oppholde seg utendørs over lengre tidsrom. Vi, og familien, kan derfor ikke utelukke at Stig Ingar kan være i en forvirret sinnstilstand hvor han ikke kan gjøre rede for seg eller opptrer rasjonelt.»

Videre står det i meldingen:

«Han er i god fysisk form og kan ha beveget seg over lange avstander. Politiet ber om fortsatt hjelp fra publikum, slik at vi kan få inn mer opplysninger om savnede. Da stig Ingar forsvant var han ikledd mørkgrå vindstopper-jakke, svart friluftbukse og fjellsko/vintersko. Evje er 170 cm. Han kan ha en del mer skjeggvekst enn det som er vist på vedlagte bilder.»

«Har du sett savnede Stig Ingar eller har informasjon - ta kontakt med lokalt politi på tlf 02 800.»