Stig Ingar Evje.
Stig Ingar Evje.

Politiet går ut med opplysninger om Evje

I en pressemelding sendt ut torsdag 18. mai antydes det at han kan være i en forvirret sinnstilstand og at han kan ha beveget seg langt.

Publisert Sist oppdatert

Adm. direktør i Implenia Norge AS, Stig Ingar Evje (født i 1972) har vært savnet siden han forlot  hytta på Natrudstilen på Sjusjøen kl. 05.45, 3. mai.

Frivillige har undersøkt ca. 4400 hytter i Sjusjøen-området i Hedmark. Letingen her er nå avsluttet, uten at Evje er funnet.

Torsdag ettermiddag gikk politiet ut med en melding, opplyser Hamar Arbeiderblad. Der står det:

«I samråd med familien går vi ut med mer opplysninger om savnede, Stig Ingar Evje. Han har militærbakgrunn og er vant til å bevege seg i terrenget og oppholde seg utendørs over lengre tidsrom. Vi, og familien, kan derfor ikke utelukke at Stig Ingar kan være i en forvirret sinnstilstand hvor han ikke kan gjøre rede for seg eller opptrer rasjonelt.»

Videre står det i meldingen:

«Han er i god fysisk form og kan ha beveget seg over lange avstander. Politiet ber om fortsatt hjelp fra publikum, slik at vi kan få inn mer opplysninger om savnede. Da stig Ingar forsvant var han ikledd mørkgrå vindstopper-jakke, svart friluftbukse og fjellsko/vintersko. Evje er 170 cm. Han kan ha en del mer skjeggvekst enn det som er vist på vedlagte bilder.»

«Har du sett savnede Stig Ingar eller har informasjon - ta kontakt med lokalt politi på tlf 02 800.»