Håvard Kjendseth, leder marked og kontrakt i Isachsen Gruppen, ønsket å gå fra mange til to utleiebedrifter.

Isachsen Gruppen signerer avtale med Ramirent

Etter det som opplyses å ha vært en tøff anbudsrunde, har Isachsen Gruppen valgt Ramirent som en av to hovedleverandører av leieutstyr.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Isachsen Gruppen, som er en del av det nylig fusjonerte selskapet BetonmastHæhre, har tidligere hatt flere leverandører på maskinutleie. De så behovet for å få en bedre oversikt, og valgte til slutt å konsentrere seg om to hovedleverandører.

- Vi inviterte Ramirent inn i anbudsrunden på bakgrunn av at de oppfylte en rekke kriterier vi stiller til våre leverandører, sier Håvard Kjendseth, leder marked og kontrakt i Isachsen Gruppen.

- Ramirents størrelse og omfattende maskinpark var avgjørende, samt at de er ISO-sertifiserte. I tillegg til at de var bra på pris, er de lokalisert flere steder i Norge, noe som er veldig viktig for oss. Vi ser frem til et godt samarbeid med høy servicegrad, sier Kjendseth.

Isachsen Gruppen er et relativt ubeskrevet blad i Ramirents kundeportefølje, og utleiebedriften er strålende fornøyd med avtalen:

- For oss er dette en svært viktig avtale. Isachsen er en stor aktør i anleggsektoren i Norge, og vi er stolte over at vi er blitt valgt som en av hovedleverandørene. Vi gleder oss til et godt samarbeid, sier Geir-Inge Hanssen i Ramirent.

Avtalen gjelder i første omgang for tre år.

Powered by Labrador CMS