Håvard Kjendseth, leder marked og kontrakt i Isachsen Gruppen, ønsket å gå fra mange til to utleiebedrifter.
Håvard Kjendseth, leder marked og kontrakt i Isachsen Gruppen, ønsket å gå fra mange til to utleiebedrifter.

Isachsen Gruppen signerer avtale med Ramirent

Etter det som opplyses å ha vært en tøff anbudsrunde, har Isachsen Gruppen valgt Ramirent som en av to hovedleverandører av leieutstyr.

Publisert Sist oppdatert

Isachsen Gruppen, som er en del av det nylig fusjonerte selskapet BetonmastHæhre, har tidligere hatt flere leverandører på maskinutleie. De så behovet for å få en bedre oversikt, og valgte til slutt å konsentrere seg om to hovedleverandører.

- Vi inviterte Ramirent inn i anbudsrunden på bakgrunn av at de oppfylte en rekke kriterier vi stiller til våre leverandører, sier Håvard Kjendseth, leder marked og kontrakt i Isachsen Gruppen.

- Ramirents størrelse og omfattende maskinpark var avgjørende, samt at de er ISO-sertifiserte. I tillegg til at de var bra på pris, er de lokalisert flere steder i Norge, noe som er veldig viktig for oss. Vi ser frem til et godt samarbeid med høy servicegrad, sier Kjendseth.

Isachsen Gruppen er et relativt ubeskrevet blad i Ramirents kundeportefølje, og utleiebedriften er strålende fornøyd med avtalen:

- For oss er dette en svært viktig avtale. Isachsen er en stor aktør i anleggsektoren i Norge, og vi er stolte over at vi er blitt valgt som en av hovedleverandørene. Vi gleder oss til et godt samarbeid, sier Geir-Inge Hanssen i Ramirent.

Avtalen gjelder i første omgang for tre år.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS