- Fredag og lørdag er alle velkomne til Volvo Anleggsdager 2017 på Jessheim, sier Linda Braathen og Torstein Magelssen i henholdsvis Volvo Maskin og Volvo Trucks.
- Fredag og lørdag er alle velkomne til Volvo Anleggsdager 2017 på Jessheim, sier Linda Braathen og Torstein Magelssen i henholdsvis Volvo Maskin og Volvo Trucks.

Satser på finalefest

JESSHEIM (at.no): Volvo Trucks og Volvo Maskin går inn på oppløpssiden for sin store satsing Volvo Anleggsdager. Fredag og lørdag avsluttes arrangementet med åpne dager. Da kan alle prøve det meste!

Publisert Sist oppdatert

Etter det som trygt kan kalles en trå start første dagen med årets største snøfall på Gardermoen, meldes det om rekordvarme nettopp der kommende helg.

I løpet av de snaue to ukene Volvo Anleggsdager har vart har 700 kunder vært på besøk. Det er både Volvo Maskin og Volvo Trucks strålende fornøyd med.

- Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra både kunder og egne ansatte. Noen kunder som ikke hadde mulighet til å komme de dagene de egentlig skulle, kommer nå fredag på åpen dag i stedet, sier Torstein Magelssen.

Fredag kommer også et stort innrykk av skoleelever fra de videregående skolene. De kan da boltre seg på det 50 dekar store området med til sammen 30 anleggsmaskiner og 20 lastebiler.

Spekteret spenner fra de minste gravemaskiner til rammestyrte dumpere med lasteevne på 41 tonn og vogntog på 50 tonns totalvekt.

Årets arrangement var det første samarbeidsprosjekt mellom lastebil og maskin. Mange kunder har enten maskin eller lastebil fra Volvo. Noen har begge deler. Ved å smale de på ett arrangement har mange fått muligheten til å prøve utstyr de ikke kjenner så godt fra før. Allerede to dager før det hele er slutt er konklusjonen at det har vært svært vellykket.

For de som er i minste laget for å kjøre noen ”skikkelige” maskiner er det også alternativet. For de som er nesten store nok er det simulatorer både på maskiner og biler. Og for de som enda ikke har forlatt sandkassa er det også flere alternativer. Lekegravemaskinene står også klare på rekke og rad!

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS