Adm. direktør Gunnar Thorud i Volvo Maskin AS (t.v.) og adm. direktør Waldemar Andrè Christensen i Volvo Norge AS, står sterkere sammen enn hver for seg. Derfor har de samlet mannskapene i felles anleggsdager ved Gardermoen i Akershus.
Adm. direktør Gunnar Thorud i Volvo Maskin AS (t.v.) og adm. direktør Waldemar Andrè Christensen i Volvo Norge AS, står sterkere sammen enn hver for seg. Derfor har de samlet mannskapene i felles anleggsdager ved Gardermoen i Akershus.

Volvo anleggsmaskiner og lastebiler samkjører

GARDERMOEN (AT.no): De norske Volvo-organisasjonene Volvo Trucks og Volvo Maskin arrangerer en kjempestor kundeaktivitet på Hovinmoen like ved Gardermoen to uker i april/mai. Med på aktiviteten er også Volvo Buss og Volvo Penta.

Publisert Sist oppdatert

Aktiviteten har fokus på anleggsiden og heter Volvo Anleggsdager 2017.

Til dette arrangementet som går over 13 dager, bringer Volvo inn inviterte kunder/gjester fra hele Norge. I aktiviteten inngår utstilling, prøvekjøringer og foredrag.

Totalt inngår over 20 tunge lastebiler og et 30-talls anleggsmaskiner i prøvekjøringen. Verdier for over 100 millioner er samlet på området.

Alle maskiner og lastebiler, samt dieselmotoren som gir strøm til arrangementet, går på andre generasjon biodiesel.

Vårdag med snø

Mandag 24. april var det åpningsdag med presse og rikskunder tilstede. Værgudene var ikke helt på lag denne dagen, med et snøvær som Østlandet ikke har sett maken til i hele vinter.

I det største teltet holdes foredrag. På bildet  forteller Sasko Cuclev fra Volvo Trucks om siste nytt fra selskapet. I teltet står to delte Volvo-førerhus, en simulator og to Volvo-motorer.
I det største teltet holdes foredrag. På bildet forteller Sasko Cuclev fra Volvo Trucks om siste nytt fra selskapet. I teltet står to delte Volvo-førerhus, en simulator og to Volvo-motorer.

Arrangementet kunne fint fått navnet Volvo Vinter 2017 akkurat denne vårdagen, men gravemaskinene fungerer like fint å snø. Og foredrag samt bespisning foregikk uansett inne i telt med en grunnflate på til sammen 900 kvadratmeter. Fire semihengere var også plassert på området.

Åpne dager

Om våren forsvinner snøen fort. Da kan de inviterte besøkende prøve blant annet: Dumpere og lastebiler i en terrengløype, hjullastere og veimaskiner, lastebilkjøring på vei, kompakte gravemaskiner og gravemaskiner opp til 80 tonn.

Er du ikke invitert, fortvil ikke. Volvo har også to åpne dager for alle som vil komme og prøve. Det er 5. og 6. mai. Da er det muligheter for å prøve de flere titalls maskinene og lastebilene.