Har tro på åtte nye kontrakter

NCC ligger an til å vinne seks av åtte asfaltkontrakter i Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Kontraktene med Statens vegvesen, Region vest har en samlet verdi på ca. 100 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Med de seks kontraktene på plass vil NCC ha et godt grunnlag for en god asfaltsesong på Vestlandet. Kontraktene gir stabilitet og muligheter i fylkene Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane.

De siste årene har vært relativt magre for NCC på Vestlandet, og anbudsåpningen 21. mars gir derfor gode muligheter i markedet og høy aktivitet for NCC.

- Vi er meget godt fornøyde med denne anbudsrunden og det er veldig gøy at vi lykkes så godt som vi gjør, sier asfaltdirektør Joar Caspersen.

- Godt grunnlag

Kontraktene NCC nå ligger an til å vinne varierer i størrelse, men alle er likevel veldig viktige for NCC. Disse seks kontraktene og den ordrereserven som allerede er på plass vil, ifølge NCC, danne «et godt grunnlag for en forutsigbar produksjon» på asfaltfabrikkene hos NCC:

- Vi skal nå gjennomføre disse oppdragene etter den kalkylen som ligger til grunn for kontraktene. Det krever god planlegging i alle ledd og et oppriktig engasjement. Vi har en omorganisert organisasjon som med disse seks kontraktene viser vinnervilje og vilje til å lykkes. Det blåser en veldig positiv vind over vår asfaltvirksomhet på Vestlandet og vi har alle muligheter for å gjøre en god sesong, sier Caspersen.

Kontraktene

Kontrakter etter Vegvesenets anbudsåpning 21. mars:

  • Riks- og fylkesveier Nord-Rogaland/Haugesund: 24,7 millioner kroner
  • Fylkesveier Ryfylke og øyene: 10,7 millioner kroner
  • Fylkesveier Bergen og omegn: 11,3 millioner kroner
  • Fylkesveier Hardanger og Sunnhordland: 8,9 millioner kroner
  • Fylkesveier Bergen og omegn: 5,5 millioner kroner
  • Sogn: 40,3 millioner korner

Statens vegvesen gjennomførte anbudsåpningen 21. mars. Anbudene kontrollregnes før endelig tildeling.

Powered by Labrador CMS