Fritz van Loon med en Knickmops minilaster påmontert italiensk snøfreser.
Fritz van Loon med en Knickmops minilaster påmontert italiensk snøfreser.

Van Loon inn i Elverum Maskin AS

Fritz van Loon, innehaver av Van Loon Mekaniske AS, har kjøpt seg inn i Elverum Maskin AS på Elverum og tatt med seg sine agenturer dit pr. 1. januar i år.

Publisert Sist oppdatert

Van Loon har drevet mekanisk verksted 11 km nord for Rena siden 2007. Verksteddrift har utgjort en betydelig del av virksomheten, men van Loon har også noen interessante agenturer innenfor utstyr til hage, skog og landbruk. Det dreier seg blant annet om park- og hagemaskiner, snøfresere, motorsager, ryddesager, gressklippere og ATV’er, terrenggående firehjuls motorsykler. For noen år siden startet van Loon også med import av allsidige minilastere fra nederlandske Allcat og belgiske Knikmops.

- Jeg er glad for at van Loon nå er blitt en del av Elverum Maskin, sier daglig leder Harald Pedersen. - Han bringer med seg interessante produkter som er et fint supplement til det vi driver med fra før. Viktig er det også at van Loon er en fremragende mekaniker. Med han på laget får vi en betydelig styrking av verkstedkapasiteten, også fordi han bringer med seg sin ene ansatte, han også en meget dyktig mekaniker, inn i Elverum Maskin.

Elverum Maskin henvender seg også i betydelig grad mot hage, skog, landbruk og anlegg, i tillegg til at selskapet importerer og selger tømmerhengere og Sisu lastebiler.