Røakollen i Oslo.

AF Gruppen bygger 130 leiligheter på Røa

AF Gruppen har inngått avtale med OBOS Nye Hjem AS og Union AS (50/50) for bygging av første byggetrinn på boligprosjektet «Røakollen» på Røa i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Røakollen er et nytt boligprosjekt utviklet av OBOS i nærheten av Røa sentrum, og i umiddelbar nærhet til grøntområdene i Mærradalen. I alt 360 leiligheter fordelt på fem bygg skal oppføres på Røakollen de neste årene.

Første byggetrinn omfatter oppføring av 130 leiligheter fordelt på to bygg med underliggende kjeller. Prosjektering har startet og riving av eksisterende bygningsmasse gjennomføres i 1. kvartal 2017. Prosjektet vil gjennomføres som en totalentreprise og vil ha en anslått verdi på MNOK 317 ekskl. mva.

Planlagt byggestart er 1. mars 2017 med forventet ferdigstillelse i 2. kvartal 2019. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting. 

Vi setter pris på tilliten OBOS og Union viser oss gjennom tildelingen av denne kontrakten. Vi ser frem til å starte byggingen i et godt samarbeid med kunden, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Powered by Labrador CMS