Vianova i Sandvika og de andre norske avdelingene blir nå omprofilert til Trimble.
Vianova i Sandvika og de andre norske avdelingene blir nå omprofilert til Trimble.

Vianova Systems endrer navn til Trimble

Ett år etter at amerikanske Trimble overtok, har Vianova Systems valgt å endre sin identitet helt i tråd med Trimbles merkevare.

Publisert Sist oppdatert

Med Vianovas produkter innlemmet i Trimbles BIM-løsning øker effektiviteten og produktiviteten betydelig i samferdselsprosjekter, skriver selskapet på sin nettside. Samtidig skal feil, mangler og kostnader i alle faser av prosjektet – fra planlegging og prosjektering, til bygging, drift og vedlikehold – gjennom hele livssyklusen av anlegget minimeres.

Merkevareendringen reflekterer også begge selskapenes åpne tilnærming til BIM og sterke forpliktelse til sine kunder. Det har blant annet gitt muligheten til tett kobling mellom Vianovas Novapoint- og Quadri-løsninger, og Trimbles egne portefølje av design-bygge-forvalte-løsninger.

Trimbles Vianova-kunder og partnere kan «videre forvente samme løpende innovasjon og profesjonelle service og support som de mottar i dag».

- Vår skandinaviske organisasjon har raskt blitt en sentral del i Trimbles globale satsing på prosjekterings- og anleggsløsninger for infrastrukturprosjekter, sier Idar Kirkhorn, adm. dir. for Trimbles skandinaviske Civil Engineering and Construction Division.

- Trimbles overtagelse har ikke bare styrket vårt produktfokus, vi kan også dra nytte av Trimbles omfattende tekniske og markedsmessige kompetanse verden rundt, noe som skaper enda mer trygghet for våre kunder og partnere.