PLS Norfrig AS med Morten Sandungen som daglig leder holder til i serviceanlegget til LRN Transport på Prøven industriområde like sør for Raufoss.
PLS Norfrig AS med Morten Sandungen som daglig leder holder til i serviceanlegget til LRN Transport på Prøven industriområde like sør for Raufoss.

Ny påbyggleverandør

En ny påbyggleverandør, PLS Norfrig AS med tilhold på Prøven industriområde like sør for Raufoss, etableres i disse dager.

Publisert Sist oppdatert

Det er svenske PLS og Norfrig som sammen etablerer eget import- og salgsselskap for det norske markedet. Daglig leder i det norske selskapet er Morten Sandungen. Han har 15 år bak seg fra salg av påbygg og hengere på det norske marked og var inntil nylig daglig leder hos en annen påbyggleverandør, Limetec Norge AS.

PLS & Sala Kaross AB og Norfrig er begge skapleverandører som inngår i forretningsområdet Truck Bodies som eies av den store svenske industrigruppen Inducore. Norfrig ble en del av Inducore så sent som i år. Også J. Sörling-Ilsbo inngår i Truck Bodies, men er ikke leverandør til PLS Norfrig.

Skap av alle slag

PLS Norfrig skal konsentrere seg om skap av alle slag for biler fra 7,5 tonn og til de aller største. Norfrig er en ren produsent av kjøle- og frysepåbygg. PLS har også en viss produksjon av slike skap, men i tillegg kommer lettisolerte skap, varmeisolerte skap, skap med hevbart tak, skap med full sideåpning, stykkgodsskap, skap bygd som vekselflak og spesialskap. PLS bygger også skaphengere av alle slag.