Dekk for lastebil og anleggsmaskiner

Dekkmesteren bekrefter ambisjonen om å bygge et sterkt nettverk av dekkspesialister i Norge med utvidelse i Oslo-området og nytt partnerskap med Michelin.

Publisert Sist oppdatert

Dekkmesteren har i de siste årene arbeidet med utvikling av en ny dekkjede og med nye tjenester. Så langt har virksomheten 40 utsalgssteder. Ambisjonen er å være en sterk aktør i det norske dekkmarkedet.

- I løpet av de siste årene har vi fått flere enn ti nye Dekkmesteren-partnere. Tyngdepunktet ligger fortsatt på Østlandet, men vi har nå verksteder fra Halden, via Arendal og Kirkenær, til Ulsteinvik, sier daglig leder Jan Rune Kvamme i en pressemelding.

Med overtakelsen av flaggskipet, tidligere Euromaster (og Sharifs Dekksenter) på Berger i Akershus, ønsker Dekkmesteren å tilby et «høyere servicenivå» og utvide forretningsområdet med lastebil, anleggsmaskiner og landbruk.

Michelin Quality Dealer

Dekkmesteren og Michelin inngår nå et langsiktig partnerskap. Michelin blir det største premium-merket i kjeden for både sommer- og vinterdekk.

- Michelin er et naturlig valg for oss med sin kombinasjon av kvalitetsprodukter, et sterkt merkenavn og kundefokus. Sammen med en bred produktportefølje gir dette store fordeler både for kundene og våre utsalgssteder, sier Kvamme.

- Vi ser frem til å støtte vekstplanene i Dekkmesteren og assistere på alle mulige måter gjennom vårt ambisiøse Quality Dealer-program for å sikre kvalitet og trygghet for kundene, sier Frode Abrahamsen i Michelin Norge i meldingen.

Overtar Euromaster-teamet

Dekkmesterens overtagelse sikrer at Euromasters nåværende kunder, enten de er private, bedrifter eller dekkhotellkunder, fortsatt skal kunne nyte godt av «Best-in-Class» tjenester. Skule Ernstsen, nåværende leder av dekksenteret, inngår i Dekkmesteren med hele sitt team på Berger.

- Vi synes det er spennende fortsatt å få yte kvalitetstjenester til våre eksisterende kunder, samt inngå i Dekkmesterens forhandlerkjede for å nå nye kunder og utvikle nye tilbud, sier Ernstsen.

Dekkmestern ble etablert i 1994, og har over 40 dekkforhandlere lokalisert i Sør-Norge. Dekkmesteren er en frittstående dekkforhandler-kjede.