På Bauma lanserte Deutz en rekke nye motorer, men det vil gå flere år før denne nylanseringen trenger overhaling.

Fabrikkoverhalte lifter og motorer

Liftprodusenten JLG Industries Inc. i USA og Deutz Corporation i Georgia, USA, har inngått avtale om samarbeid med bruk av fabrikkoverhalte byttemotorer i oppgraderte lifter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

I praksis vil avtalen bety at Deutz-fabrikken i Pendergrass i Georgia, USA, vil forsyne JLG-fabrikken i Bedford, Pennsylvania, USA, med overhalte motorer som skal monteres i overhalte lifter. Den industrielle plattformen for samarbeidet er at det fra begge parter gis full garanti for den overhalte motoren og arbeidsplattformen/liften.

Det er allerede ansatt flere ved Deutz-fabrikken i USA. Etter at samarbeidet kommer i gang for alvor, regner man med ytterligere økning av ansatte. Partnerne forsikrer at de har høye krav som må oppfylles ved oppgraderingen av liftene så vel som motorene.

I tillegg til fabrikken i Pendergrass i USA foretar Deutz også overhaling av byttemotorer i Tyskland. Disse leveres til 130 forhandlere i hele verden. Det tilbys motorer innen hele modellrekken, og for alle modellene som er lansert, både vann- og luftkjølte. I tillegg tilbys også ettermontering av eksosrensesystemer for motorer som er levert de siste 40-årene, opplyser produsenten.

Powered by Labrador CMS