På Bauma lanserte Deutz en rekke nye motorer, men det vil gå flere år før denne nylanseringen trenger overhaling.
På Bauma lanserte Deutz en rekke nye motorer, men det vil gå flere år før denne nylanseringen trenger overhaling.

Fabrikkoverhalte lifter og motorer

Liftprodusenten JLG Industries Inc. i USA og Deutz Corporation i Georgia, USA, har inngått avtale om samarbeid med bruk av fabrikkoverhalte byttemotorer i oppgraderte lifter.

Publisert Sist oppdatert

I praksis vil avtalen bety at Deutz-fabrikken i Pendergrass i Georgia, USA, vil forsyne JLG-fabrikken i Bedford, Pennsylvania, USA, med overhalte motorer som skal monteres i overhalte lifter. Den industrielle plattformen for samarbeidet er at det fra begge parter gis full garanti for den overhalte motoren og arbeidsplattformen/liften.

Det er allerede ansatt flere ved Deutz-fabrikken i USA. Etter at samarbeidet kommer i gang for alvor, regner man med ytterligere økning av ansatte. Partnerne forsikrer at de har høye krav som må oppfylles ved oppgraderingen av liftene så vel som motorene.

I tillegg til fabrikken i Pendergrass i USA foretar Deutz også overhaling av byttemotorer i Tyskland. Disse leveres til 130 forhandlere i hele verden. Det tilbys motorer innen hele modellrekken, og for alle modellene som er lansert, både vann- og luftkjølte. I tillegg tilbys også ettermontering av eksosrensesystemer for motorer som er levert de siste 40-årene, opplyser produsenten.