Fra venstre: Carl Zietsman, Martin Weissburg, Martin Lundstedt, Stanley van der Burgh, Roger O’Callaghan, Tomas Kuta forseglet avtalen med håndtrykk.

Kjøpte tre A60H og en EC950E

Volvo lanserte to store nyheter på Bauma i april: A60H rammestyrt dumper og EC950E gravemaskin. Salget startet umiddelbart.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Volvo Construction Equipment lanserte den rammestyrte dumperen A60H på Bauma i april i München. På messen ble også de første A60H-ene solgt. Bedriften Burgh Plant Hire fra Sør-Afrika bestilte tre stykker, i tillegg til en stk. av den nylanserte gravemaskinen Volvo EC950E.

- Det føles bra å være den A60H-kunden. Det er et godt produkt - en magisk maskin, sier adm. direktør Stanley van der Burgh i en pressemelding fra Volvo CE.

Van der Burgh eier fra før en maskinflåte med over 100 Volvo-maskiner som går i gruvedrift. De fleste av dem er rammestyrte.

- Vi har en stor flåte med Volvo A40-er. Vi tror ikke det vil være stor forskjell mellom 40 og 60, bortsett fra at vi får flyttet masser raskere. De nye store maskinene passer inn i vår flåte uten at vi trenger å gjøre store forandringer, sier han.

Volvo A60H har 40 prosent større nyttelast-kapasitet enn Volvos tidligere største rammestyrte dumper, A40G.

Powered by Labrador CMS