Mascus blir en del av Ritchie Bros.

Den canadiske giganten kjøper det europeiske rubrikkselskapet for salg av anleggsmaskiner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Auksjonsselskapet Ritchie Bros., som er verdens ledende auksjonshus for kjøpt og salg av anleggsaskiner, har kjøpt netthandelen Mascus, opplyser Ritchie Bros. i en pressemelding.

Les også: Solgte maskiner for 38 milliarderAuksjonsgiganten Ritchie Bros satte rekord i 2015.

Mascus er en nå nederlandsk online markedsplass for landbruksmaskiner, anleggsmaskiner, skogsmaskiner og lastbiler samt gaffeltrucker, med egne siter i 58 land på 42 språk. Mascus har omkring 360.000 gjenstander til salgs til enhver tid.

Ritchie Bros. har betalt 24 millioner euro – omkring 230 millioner kroner – for Mascus.

- Å kombinere Ritchie Bros.’ nåværende kapasitet med Mascus’ løsninger vil forbedre tjenestene vi kan tilby, produsenter, forhandlere og private utstyrsselgere, sier Ritchie Bros-CEO Ravi Saligram.

Se video: Skravlebøtta som selger over 1000 maskiner på en dagTarril Rosvold høres ut som et maskingevær og selger maskiner i mitraljøsetempo. Sjekk om du klarer å høre hva han lirer av seg!

Mascus skal inntil videre fungere som eget merkenavn.

- Vi gleder oss til å jobbe med Ritchie Bros.-teamet og bruke deres globale ekspertise på salg av brukte maskiner til å bygge videre på våre kundeforhold og salgsplattform, sier CEO i Mascus, Tim Scholte.

Powered by Labrador CMS