Hitachi hjullaster med Trimble GCS900 Grade Control System. Alle

Maskinstyringssystem for hjullastere

Trimble lanserer maskinstyringssystem for hjullastere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Trimble lanserte torsdag 11. februar versjon 12.81 av sitt maskinstyringssystem Trimble GCS900 Grade Control System. Den nye versjonen er en utvidelse av maskinene som støttes, og omfatter nå også hjullastere.

Dette viser Trimbles engasjement for å dekke entreprenørenes behov for byggeteknologi i hele flåten og alle delene av et prosjekts livsløp, skriver selskapet i en pressemelding.

GCS900 for hjullastere

Trimble GCS900 versjon 12.81 inneholder en ny 3D-konfigurasjon for hjullastere som øker rekken av maskintyper som tilbys. Ved å bruke Trimbles maskinstyringskomponenter på flere maskiner og til flere formål, kan både nye og eksisterende brukere få en høyere og raskere avkastning på investeringen i teknologi, lover Trimble.

- Trimble GCS900 versjon 12.81 gir store produktivitetsfordeler for entreprenører som bruker hjullastere, sier Ryan Kunisch, markedsdirektør for Trimble Civil Engineering and Construction.

- Øker produktiviteten

- Vi har sett en produktivitetsøkning på 40 prosent for materialplassering og planeringsarbeid, og en 25 prosent reduksjon av faren for å grave dypere enn nødvendig når GCS900 brukes, sier Kunisch.

Den nye konfigurasjonen for hjullastere lar entreprenøren oppnå produktivitetsfordeler ved både fin og grov planering. Føreren skal kunne styre mengden materiale som planeres helt nøyaktig, forbedre presisjonen og tidsbruken under finplanering og redusere faren for å grave for dypt under materialplassering eller -fjerning.

Ved hjelp av en hjullaster med GCS900 kan entreprenøren følge opp materialvekten med et Trimble Loadrite veiesystem, og planeringens overensstemmelse med retningen kan følges opp ved å legge til et «Visionlink Project Monitoring»-abonnement for å få et mer nøyaktig og fullstendig bilde av prosjektets fremdrift.

Sitech

Trimble GCS900 Grade Control System versjon 12.81 blir tilgjengelig over hele verden i andre kvartal gjennom Trimbles forhandler Sitech.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS