Ny skapleverandør i Norge

Med nytt år har Norge også fått en ny leverandør av skappåbygg og skaphengere, IGLOOCAR Norge AS. En gammel kjenning fra lastebil- og påbyggerbransjen, Lennart Clevemarker, er daglig leder.

Publisert Sist oppdatert

IGLOOCAR Norge er eneleverandør her i landet av påbygg fra polske IGLOOCAR Sp Zoo som er en stor produsent med rundt 1400 enheter i året. Det norske selskapet er datterselskap av danske IGLOOCAR Nordic ApS som også er representert i Sverige gjennom datterselskapet IGLOOCAR Sverige AB.

IGLOOCAR Norge har kontorer på Skøyen i Oslo og vil dekke det aller meste av Sør-Norge herfra. Selskapet har også skaffet seg en forhandler som skal stå for salget fra Trøndelag og nordover. Det er det relativt nyetablerte selskapet Trail-Auto AS i Trondheim.

Bredt program

Lennart Clevemarker er daglig hos den nye skapleverandøren IGLOOCAR Norge AS.
Lennart Clevemarker er daglig hos den nye skapleverandøren IGLOOCAR Norge AS.

- IGLOOCAR er en seriøs og kvalitetsbevisst produsent som er sertifisert i henhold ISO 9001, sier Clevemarker til AT.no. – I tillegg har fabrikken et meget bredt produktprogram. Vi kan levere skappåbygg for biler fra 3,5 tonn og opp til de største semitrailere.

De lette skapene produseres under varemerket IsoVAN og leveres for både kjøl (FNA) og frys (FCR). Skapene kan bygges på chassiser helt ned til 3,5 tonn totalvekt.

De tyngre skapene produseres under varemerket IGLOOCAR. Her er det snakk om skap med lettisolering og for kjøl og frys. Skapene produseres i alle størrelser, og selskapet kan også levere skaphengere og skap-semitrailere. Skapene kan leveres med hel sideåpning. Biler og hengere kan leveres klare for registrering med utstyr som kjøleaggregater, bakløftere, hengerfester og verktøyskap ferdig montert. Clevemarker har stor tro på at IGLOOCAR-skapene vil slå godt an på det norske marked.